• // - 12:55
  • - تعداد بازدید: 2434
  • - تعداد بازدیدکننده: 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام تست سریع کرونا برای 500 نفر از کارکنان صنایع و معادن شهرستان جغتای

در راستای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، انجام آزمایش تشخیص سریع کرونا برای 500 نفر از کارکنان صنایع و معادن شهرستان انجام شد.

IMG-20210103-WA0038.jpg

  در راستای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، انجام آزمایش تشخیص سریع کرونا برای 500 نفر از کارکنان صنایع و معادن شهرستان انجام شد.



  روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان جغتای/ مهندس حسین زرقانی رئیس شبکه بهداشت و درمان گفت؛ در راستای طرح شیهد حاج قاسم سلیمانی و در مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا با تشکیل تیم های مراقبتی در شبکه بهداشت و درمان، مراکز پر جمعیت مانند کارخانه ها و اداره های سطح شهرستان مورد ارزیابی آزمایش تشخیص سریع کرونا قرار گرفتند.



  وی افزود؛ در همین زمینه با هما هنگی واحد بهداشت حرفه ای شبکه با کارخانه ها و معادن،  آزمایش تشخیص سریع کرونا (رپید تست) برای 500 نفر از کارکنان صنایع و معادن به صورت رایگان با حضور تیم های نمونه گیر شبکه بهداشت در شیفت های کاری مختلف جهت شناسایی افراد مبتلا و مشکوک انجام پذیرفت.



  مهندس زرقانی ضمن تقدیر و تشکر از همکاری مردم، مسئولین اداره ها، نهادها، اصناف و کارخانه های شهرستان در مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا و وضعیت کنونی شهرستان خاطر نشان کرد؛ همه در جهت حفظ سلامت آحاد جامعه با رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی و به ویژه اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی، همراهی و مسئولیت پذیری را در اولویت اصلی کار خود داشته باشیم، که هم سلامت خود و هم سلامت همشهریان را فراهم نمایم.





  • گروه خبری : شبکه جغتای,اخبار واحدها
  • کد خبر : 12602
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Z5b9
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید