• 1401/11/25 - 14:14
  • - تعداد بازدید: 1044
  • - تعداد بازدیدکننده: 30
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

راه اندازی نخستین داروخانه شبانه روزی در جغتای

همزمان با ۲۲ بهمن و گرامیداشت چهل و چهارمین پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، نخستین داروخانه شبانه روزی در شهرستان جغتای راه اندازی شد.

به گزارش وبدا/ مراسم افتتاح این طرح درمانی با حضور عنابستانی نماینده منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی، دکتر حسن پور معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ، دکتر ابراهیمی فرماندار جغتای ، امام جمعه و برخی از مسئولین انجام شد.
  رئیس شبکه بهداشت و درمان جغتای در آئین افتتاح این داروخانه اظهار کرد: با توجه به نیاز شهرستان مبنی بر فعالیت داروخانه شبانه روزی برآن شدیم تا تمام توان خود را برای راه اندازی این داروخانه به کار بریم که خوشبختانه با پیگیری های فرماندار ، امام جمعه و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قول راه اندازی این داروخانه در تابستان داده شد که امروز در کمتر از 4 ماه شاهد بهره برداری از این داروخانه هستیم.
 غلامرضا شرفی افزود : این داروخانه در 2 طبقه و زمینی به مساحت 221 متر مربع و با اعتبار 650 میلیون تومان در دو طبقه ساخته و مورد بهره برداری قرار گرفت.

  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبر : 15995
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZBda
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 5
بازدید امروز: 3237
کل بازدید: 65799
بازدید کنندگان آنلاین: 2
آخرین بروزرسانی: 1404/05/07 13:01