جوین، شهرستان منتخب دانشگاه در اجرای برنامه ملی پزشک خانواده و نظام ارجاع
به گزارش وبدا، با انتخاب شهرستان جوین به عنوان مجری فاز سوم برنامه ملی «پزشک خانواده و نظام ارجاع» در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، نخستین جلسه هیئترئیسه با هدف ایجاد ساختارهای لازم و تبدیل این شهرستان به الگوی موفق اجرای برنامه برگزار شد.
این جلسه با حضور دکتر چمن (رئیس دانشگاه)، اعضای هیئترئیسه و رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوین برگزار گردید. دکتر چمن ضمن با بادآوری اهمیت استقرار نظام ارجاع در ارتقای سطح سلامت جامعه، اظهار داشت: در شهرستان جوین باید تمامی مقدمات و بسترهای لازم را فراهم سازیم تا به الگویی کارآمد برای تعمیم برنامه به سایر شبکههای تابعه دانشگاه تبدیل شود.
دکتر عبدالهزاده، معاون بهداشتی و دبیر ستاد هماهنگی دانشگاهی، نیز با تشریح وضعیت موجود، به تبیین روند اجرایی، احصای چالشهای احتمالی و ارائه راهکارهای عملیاتی پرداخت و بر پایش مستمر و شناسایی نقاط قوت و ضعف تأکید کرد.
دکتر صدر مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوین با ارائه گزارشی از وضعیت زیر ساخت ها، منابع و نیروی انسانی، اهم چالش ها و نیازمندی ها را برشمرد.
نظر دهید