• 1395/09/23 - 13:20
  • - تعداد بازدید: 3063
  • - تعداد بازدیدکننده: 28
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

برگزاری جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سبزوار

جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سبزوار با 3 دستور کار( 1- بسیج ملی کاهش مصرف قند ، نمک و چربی 2- مشکل دفن اموات در امامزاده ها 3- پیشگیری و مراقبت از بیماری آنفلوانزا ) در مورخه 22 آذر 95 در سالن اجتماعات مرکز بهداشت به ریاست معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری برگزار شد .

جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سبزوار با 3 دستور کار 1- بسیج ملی کاهش مصرف قند ، نمک و چربی 2- مشکل دفن اموات در امامزاده ها 3- پیشگیری و مراقبت از بیماری آنفلوانزا در مورخه 22 آذر 95 در سالن اجتماعات مرکز بهداشت به ریاست معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری برگزار شد .


ابتدا میردشتی معاون سیاسی و اجتماعی در خصوص اهمیت ولزوم همکاری همه دستگاههای عضو کار گروه پیرامون موضوعات مربوط به سلامت جامعه به ویژه دستور کارهای این جلسه تاکید و توضیحاتی را بیان نمود.


در ادامه دکتر مسعودیفر معاون بهداشتی برنامه های حوزه معاونت برای اجرای کمپین ( پویش ) تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری آنفلوانزا را تشریح نمود و در راستای اجرایی شدن مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در خصوص کاهش مصرف نمک در فرایند تولید نان از 1/8 درصد به 1 درصدو همچنین کاهش مصرف روغن و شکر در رستوران ها و قنادی ها ، خواستار همکاری اتحادیه های مربوطه دراین زمینه شدند .


عوارض و بیماری های ناشی از مصرف بیش از حد مجاز نمک ، قند و چربی توسط خانم فیروزی مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی به طور مشروح توضیح داده شد و انتظارات این حوزه را در اجرای هر چه بهتر برگزار کردن کمپین تغذیه سالم از تاریخ 29 آذر 95 لغایت 14 دی 95 از ادارات عضو کار گروه بیان کردند .


دکتر ده نبی معاون غذا و دارو ضمن اعلام همکاری در اجرای پویش تغذیه سالم گزارشی را از روند تولید مواد غذایی صنعتی و ابلاغ توصیه های وزارت بهداشت در زمینه  کاهش مصرف نمک ، شکر و چربی ( به ویژه کاهش نمک در رب های تولیدی و .. ) به واحد های صنعتی ارئه نمود


آقایان فصیحی و دارینی به ترتیب معاون خدمات شهری شهرداری و مدیر عامل سازمان آرامستان ها در مورد مشکلات دفن اموات در امامزاده ها و اینکه مدیریت دفن اموات صرفا از شرح وظائف شهرداری بوده و نبایستی اموات به جز در محل آرامستانهای تحت پوشش دفن شوند توضیحات لازم را بیان کردند که درهمین رابطه آقای مهندس عمادی نژاد مسئول بهداشت محیط نتایج بازدیدهاو بررسی های انجام شده در زمینه امور بهداشتی دفن اموات در امامزاده ها را به سمع حاضرین در جلسه رساند.


دکتر نوده مسئول واحد پیشگیری ومبارزه با بیماری ها درباره اهمیت و لزوم پیشگیری از بیماری آنفلوانزا به ویژه در فصل سرما و مراقبت هایی که بایستی صورت گیرد و نوع همکاری ادارت مربوطه که با محیط تجمعی سرو کار دارند توضیحات لازم رابیان کرد . پس از توضیحات مذکور کارگری عضو شورای اسلامی شهر ، غایبی رئیس اتحادیه نانوایان ، عادلی رئیس اتحادیه چلو کباب  و صنوف وابسته ، نجم رئیس اتحایه قنادان و دکتر جغتایی رئیس شبکه دامپزشکی پیرامون موضوعات مطرح شده نقطه نظرات خود رابیان و آمادگی خود برای هرگونه همکاری که منجر به ارتقاء سلامت جامعه شود اعلام کردند . /140


 








 



  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه,معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 5498
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZrJ7
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 4
بازدید امروز: 662
کل بازدید: 129673
بازدید کنندگان آنلاین: 8
آخرین بروزرسانی: 1404/05/23 11:09