• 1395/10/09 - 14:40
  • - تعداد بازدید: 2096
  • - تعداد بازدیدکننده: 15
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور رئیس ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی

ستاد اقامه نماز دانشگاه برگزار شد .

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به اینکه همکنون 15 نفر روحانی ، نماز جماعات مراکز آموزشی، درمانی و بهداشتی را برپا می کنند ، اظهار داشت : با تمهیداتی که در ستاد اقامه نماز اندیشیده شده ائمه جماعات از صرف نماز خواندن به کارشناسان دینی و روحانیون بالینی مبدل شده اند .



 ستاد اقامه نماز دانشگاه با حضور حجه الاسلام و المسلمین امرالله سبحانی‌نیا، رئیس ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی و اعضای ستاد اقامه نماز دانشگاه برگزار شد .


حجه الاسلام و المسلمین جواد مهدوی نسب مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به اینکه همکنون 15 نفر روحانی ، نماز جماعات مراکز آموزشی، درمانی و بهداشتی را برپا می کنند ، اظهار داشت : با تمهیداتی که در ستاد اقامه نماز اندیشیده شده ائمه جماعات از صرف نماز خواندن به کارشناسان دینی و روحانیون بالینی مبدل شده اند .


وی افزود : این روحانیون بالینی بر اساس قرارداد انجان شده ، یک ساعت قبل از نماز بربالین بیماران و همراهان آنان می روند و در خصوص رفع مشکلات و سوالات دینی مشاوره های لازم را ارائه می دهند .


 دبیر ستاد اقامه نماز گفت : با رویکرد فرهنگی ائمه جماعات در مراکز ، فعالیت های همچون برگزاری ادعیه ،نشست صمیمی با کارکنان ، بیان احکام شرعی ، مسابقات دینی و فرهنگی  و قرائت قرآن در سطح خوابگاهها  برگزار می شود.


وی با اشاره به نیاز 500 میلیون تومانی جهت تکمیل اولین مسجد دانشگاه اظهار داشت : با حمایت های مسئولین و ستاد اقامه نماز استان بتوانیم این مکان مقدس را هرچه زودترجهت انجام متمرکز امور دینی و فرهنگی به بهره برداری برسانیم .


در ادامه حجه الاسلام و المسلمین امرالله سبحانی‌نیا، رئیس ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی اظهار داشت : با توجه به ضرورت توجه به امر نماز و احیاء مساجد و نمازخانه های از سال 1370 با توجه خاص مقام معظم رهبری اولین ستاد اقامه نماز کشور تشکیل شد .


وی افزود : در ستاد اقامه نماز با توجه به پرورش کارشناسان برای کلیه مقاطع سنی جهت ترویج این امر الهی ، کارگروه های نیز جهت کاهش آسیب های اجتماعی که اکنون در جامعه ما رو به فزونی است برگزار می شود .


رئیس ستاد اقامه نماز استان تاکید نمود : ستاد اقامه نماز استان این آمادگی را دارد برای مراکز علمی ودانشگاهی ،کارگاههای و دوره های آموزشی جهت پرورش مبلغان و ائمه جماعت کارآمد بخصوص در خصوص شیوه درست برقراری ارتباط با مخاطب  برپا نمایید.


حجه الاسلام و المسلمین سبحانی‌نیا گفت : با محورت نماز و ایجادارتباطی موثر می توان نقش مهمی در جهت کاهش آسیب های رفتاری واجتماعی در جامعه داشت .


وی با اشاره به اینکه گفتمان نماز باید تغییر کند نه خود نماز اظهار داشت : اکنون شبهات دینی  زیادی در فضای مجازی و رسانه ها مطرح می کنند که ائمه جماعت با آگاهی و برقراری ارتباطی درست در صدد پاسخگوی به آنان باشند .    





 

  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبر : 5617
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZwL7
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 2
بازدید امروز: 1094
کل بازدید: 130105
بازدید کنندگان آنلاین: 1
آخرین بروزرسانی: 1404/05/23 11:09