در راستای اجرای موفق پویش های دیداربا سلامت؛
نشست ارتقا سلامت ،مشارکت اجتماعی و توانمند سازی برگزارشد
نشست ارتقا سلامت ،مشارکت اجتماعی و توانمند سازی با حضور بنیانگذار شبکه بهداشت و درمان کشور در سبزوار برگزار شد.
قدردانی بنیانگذار شبکه بهداشت و درمان کشور از اجرای موفق پویش های دیدار با سلامت
بنیانگذار شبکه بهداشت و درمان کشورز اجرای موفق پویش های دیدار با سلامت در غرب خراسان قدردانی کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزوار خبرداد؛
تزریق بیش از 917 هزار دوز واکسن کرونا درغرب خراسان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: تاکنون بیش از 917 هزار دوز واکسن کرونا به گروه های هدف در جمعیت تحت پوش این دانشگاه در سبزوار و شهرستان های تابعه تزریق شده است.
پیام سرپرست دانشگاه به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در پیامی فرارسیدن سوم خرداد ماه سالروز آزاد سازی خرمشهر را تبریک گفت.
معاون درمان دانشگاه عنوان کرد؛
دانشگاه علوم پزشکی سبزوار رتبه اول کشور در اهدای عضو
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: طی سال گذشته با اهدای عضو ۱۰ بیمار مرگ مغزی شده در این شهرستان ۵۷ بیمار نیازمند دریافت زندگی دوباره یافتند. از همین رو در زمینه اهدای عضو دانشگاه سبزوار موفق به کسب رتبه اول کشوری شد.
پیام سرپرست دانشگاه به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزواردر پیامی فرارسیدن بیست و هفتم اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.
برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی کارکنان دانشگاه
همایش پیاده روی خانوادگی کارکنان دانشگاه به مناسبت هفته سلامت برگزار شد.
برگزاری مراسم گرامیداشت روز ماما و علوم آزمایشگاهی
مراسم گرامیداشت روز ماما و علوم آزمایشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برگزار شد.
پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مناسبت هفته ملی جمعیت
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در پیامی ضمن گرامیداشت هفته ملی جمعیت با شعار"ایران، جوان بمان» بر اهمیت تلاش برای تحقق اهداف برنامه های مرتبط با جوانی جمعیت وقانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تاکید کرد.
رییس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا :
آموزشهای عمومی برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی تداوم یابد
رییس جمهور با اشاره به کاهش چشمگیر آمار قربانیان و مبتلایان بیماری کرونا در کشور به مسئولان وزارت بهداشت توصیه کرد با استفاده از این فرصت نسبت به تهیه شناسنامه سلامت و تکمیل بانک اطلاعات سلامت شهروندان اقدام کنند.