مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی
معاون غذا و دارو دانشگاه عنوان کرد؛
لزوم اصلاح الگوی تغذیه برای ارتقاءسلامت / همکاری بین بخشی برای بهبود وضعیت غذا و تغذیه
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت:با توجه به شرایط کنونی و استفاده از الگوی های تغذیه ای نامناسب ، ترویج مصرف الگوهای غذایی سالم برای حفظ و ارتقاءسلامت به یکی از اقدامات موثر و ضروری تبدیل شده است.
 ١٢:٣١ - سه شنبه ٢٤ مهر ١٣٩٧ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
 ١٥:١٠ - سه شنبه ٥ بهمن ١٣٩٥ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
 ٠٨:٤٠ - سه شنبه ١ ارديبهشت ١٣٩٤ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
در آستانه عید نوروز
توصیه‌های غذایی برای سفرهای نوروزی
حفظ سلامت خانواده مخصوصا در ایام نوروز که خانواده ها درصدد برگزاری هر چه مفرح تر تعطیلات خود هستند، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
 ٠٧:٤٨ - چهارشنبه ٢٠ اسفند ١٣٩٣ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
روابط عمومی معاونت غذا ودارو خبر داد.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با اصول و روشهای فرآوری و بسته بندی خشکبار
آشنایی کارشناسان ، متخصصین معاونت غذاو دارو و مسئولین فنی کارخانجات شهرستان سبزوار با تازه های این صنعت و با توجه به پتانسیل منطقهای در تولید خشکبار کارگاه آموزشی برگزار شد .
 ١٢:٥٠ - پنج شنبه ١٤ اسفند ١٣٩٣ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>

2 صفحه بعدی >>

منوی معاونت
        دسترسی سریع                  لینک های ویژه
                اطلاع رسانی
                                         
                                         
                                         
                                          آمار بازدید
                                         

بازديدکنندگان اين صفحه :

بازديدکنندگان امروز :

9533

6029

                                           

کل بازديدکنندگان :

بازديدکنندگان آنلاين :

41143432

4

                                                   

Copyright © 2015    Sabzevar University of Medical Sciences. All rights reserved