دانستنی های مواد غذائی

دانستني هاي مواد غذايي

   دانلود : روشهاي پيشگيري از مسموميت هاي غذايي           حجم فایل 4458 KB
   دانلود : مسموميت هاي غذايي           حجم فایل 5430 KB
   دانلود : فوايد ومشخصات نان هاي سبوس دار           حجم فایل 1362 KB
   دانلود : نكاتي در مورد نگهداري مواد غذايي در يخچال           حجم فایل 38 KB
   دانلود : نكاتي كه در فرايند سرخ كردن مواد غذايي بايد توجه كرد           حجم فایل 40 KB
منوی معاونت
        دسترسی سریع                  لینک های ویژه
                اطلاع رسانی
                                         
                                         
                                         
                                          آمار بازدید
                                         

بازديدکنندگان اين صفحه :

بازديدکنندگان امروز :

940

18413

                                           

کل بازديدکنندگان :

بازديدکنندگان آنلاين :

29570775

18

                                                   

Copyright © 2015    Sabzevar University of Medical Sciences. All rights reserved