اخبار > برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی باافزودنی ها درصنایع غذایی(آرد و لبنیات)


  چاپ        ارسال به دوست

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی باافزودنی ها درصنایع غذایی(آرد و لبنیات)

مهندس محمد عبداله زاده کارشناس ارشد نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در گفتگو با خبرنگار ایفدنا گفت : کارگاه آموزشی آشنایی با افزودنی ها در صنایع غذایی ( آرد و لبنیات ) با همکاری اساتید گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار با هدف آشنایی و بازآموزی کارشناسان و متخصصین دانشگاه و همچنین 40 نفر از مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های مواد غذایی شهرستان های سبزوار، جوین ، جغتای ، خوشاب ، داورزن و اسفراین با آخرین مطالب علمی و همچنین بکارگیری افزودنی های مجاز در صنایع آرد و لبنیات برگزار شد.

 وی افزود : در این کارگاه دو روزه به مباحثی همچون  افزودنی ها و بهبود دهنده ها در صنعت آرد و نان کاربرد آنزیم ها در صنایع آرد و لبنیات و افزودنی های ( تقلبات ) مربوط به دخل و تصرف و مواد خنثی کننده در شیر  پرداخته شد ./ 110          

 


١١:١٨ - سه شنبه ١ دی ١٣٩٤    /    شماره : ٣١٧١    /    تعداد نمایش : ١٤٦٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 





منوی معاونت
        دسترسی سریع                  لینک های ویژه
                اطلاع رسانی
                                         
                                         
                                         
                                          آمار بازدید
                                         

بازديدکنندگان اين صفحه :

بازديدکنندگان امروز :

20792

2778

                                           

کل بازديدکنندگان :

بازديدکنندگان آنلاين :

34122585

16

                                                   

Copyright © 2015    Sabzevar University of Medical Sciences. All rights reserved