منو اصلی
لینکهای مفید

انواع نان:

نان سنگك در فرهنگ ايراني از جايگاه والايي برخودار است و اين نان كه در صدر نان هاي ايراني قراردارد از آرد تقريبا كامل و سبوس دار تهيه شده و همچنين از ديگر ويژگي هاي خوب آن طعم، بو، عطر و مغذي بودن و قابليت خوب سيركندگي آن است. نان سنگك به دليل دارا بودن مقدار زيادي فيبر و سهل الهضم بودن بسيار مورد توجه متخصصان تغذيه قرار دارد.

 

 شيوه پخت سنتي اين نان و شكل و طعم متمايز آن از ساير نان ها وهمچنين مصرف نان هاي سبوس دار موجب افزايش جذب مواد مغذي،كاهش كلسترول خون،جلوگيري از چاقي مفرط،وتامين پروتئين وويتامين هاي مورد نياز بدن سبب شده، نان سنگك در فرهنگ و سفره ايراني ارزش بالايي يافته و يكي از مهم ترين نان ها به خصوص براي صرف صبحانه باشد. براي ادامه مطلب لينك زيررا دانلود كنيد.

   دانلود : نان_بركت_الهي_148765.pdf           حجم فایل 162 KB