يکشنبه ٣١ تير ١٣٩٧
  • اعیاد شعبانیه مبارک باد.

  • فراخوان برنامه جذب دستیاران پژوهشی
    قابل توجه دانشجویان و فارغ التحصیلان پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی

  • هفته سلامت گرامی باد.

  • قابل توجه دانشجویان متقاضی مهمان و انتقال نیمسال اول 97-96
    برای دیدن متن خبر کلیک کنید.

  • بازدید بازرسین معاونت غذا و دارو از داروخانه های سطح سبزوار
    به گزارش ایفدانا، تيم هاي بازرسي مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد مخدر معاونت غذاوداروی سبزوار هم روزه در ایام نوروز و در بازه های زماني تعيين شده برای نظارت و ارائه خدمات دارویی داروخانه ها و اقدامات قانونی لازم در خصوص مشاهده هرگونه تخلف، حضور فعال دارند .

  • فهرست مجلات نامعتبر و جعلی
    فهرست مجلات نامعتبر و جعلی

  • دومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی علوم و فناوری های سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی
    جهت مشاهده پوستر جشنواره کلیک کنید.

  • گزیده ای از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در سال 95

دسترسی سریع

اخبار مراکز

آرشیو



  چاپ        ارسال به دوست

برگزاری جلسه کمیته برنامه ریزی و هماهنگی پایش محصولات در سطح عرضه (PMS)

سرپرست اداره غذا ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از برگزاری جلسه کمیته برنامه ریزی و هماهنگی پایش محصولات در سطح عرضه (PMS) سال97-96خبر داد.

مهندس محمد عبداله زاده سرپرست اداره غذا ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه با اشاره به اجرای برنامه های سلامت محور سازمان غذا و دارو و ابلاغ دستورالعمل اجرای طرح (PMS)در سال 97-96  اظهار داشت: با توجه به اهمیت اجرای برنامه پایش محصولات غذایی،آرایشی و بهداشتی و با هدف کنترل و ارتقاء سلامت مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی اولین جلسه کمیته برنامه ریزی و هماهنگی طرح PMS با حضور اعضا برگزارشد.

وی با توجه به اجرای این طرح در2 مرحله 6 ماهه و در3 بخش نمونه ی کشوری ، محصولات تحت پوشش دانشگاه و محصولات بومی افزود: پس از بحث و بررسی فرآورده های مورد نمونه گیری تعیین شد که در محصولات کشوری بر اساس فراوانی نام های تجاری نسبت به انتخاب6برند در هر مرحله از طرح نمونه برداری و آزمایشات لازم انجام گردد.

مهندس عبداله زاده ادامه داد: در محصولات تحت پوشش دانشگاه مقرر شد حداقل 20% از فرآورده های غذایی ،آرایشی و بهداشتی که برای آنها پروانه بهداشتی ساخت صادر شده در سطح عرضه مورد ارزیابی و آزمایش قرار گیرد و 3 محصول بومی و سنتی و از هر محصول 6 برند نمونه برداری و آزمایش انجام شود.

سرپرست اداره غذا ، آرایشی و بهداشتی گفت: در پایان اجرای طرح 248 فرآورده غذایی ، بهداشتی و آرایشی از لحاظ میکروبی ، شیمیایی و همچنین برچسب گذاری در سطح شهرستان سبزوار، جوین ، جغتای ، خوشاب و داورزن مورد پایش و ارزیابی قرار می گردد و نتایج به سازمان غذا و دارو اعلام می گردد و در موارد عدم انطباق فرآورده ها اقدامات قانونی لازم صورت می پذیرد.

 


١٠:٠٧ - شنبه ٢٣ دی ١٣٩٦    /    شماره : ٧٧٦٤    /    تعداد نمایش : ٧٣١


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 





نشریات دانشگاه
سامانه علم سنجی دانشگاه
  فهرست مجلات نامعتبر
  کتابخانه مرکزی
سامانه پژوهان
مراکز تحقیقاتی
کمیته تحقیقات دانشجویی

  معاونت درمان
  مدیریت پرستاری
  امور بیماریهای خاص
  سامانه نوبت دهی
  مرکز فوریتهای پزشکی
  معاونت غذا و دارو
  قیمت دارو
  داروهای غیرمجاز
  تجهیزات پزشکی
  معاونت بهداشتی
  بهبود تغذیه جامعه
  بهداشت حرفه ای
  نظارت مردمی (1490)
  امور آموزشی
  سامانه های دانشجویی
  مرکز مطالعات
  ستاد شاهد و ایثارگر
  اعضاء هیات علمی
مرکز آموزشهای مجازی
  امور پرسنلی
  اتوماسیون اداری دیدگاه
  ثبت نام نیروهای طرحی
  مناقصات و مزایدات
  سامانه کارآفرینی
  آمار و فناوری اطلاعات
  خدمات الکترونیک
  مطالب آموزشی
  سامانه های الکترونیکی
  پست الکترونیک

روابط عمومی

مجمع خیرین سلامت

نظرسنجی

 

نشریات دانشگاه

کتابخانه مرکزی

پرسشهای متداول

 

پست الکترونیک

برنامه استراتژیک دانشگاه

تالار گفتگو

 

 آمار بازدید

بازديدکنندگان اين صفحه : 121647
بازديدکنندگان امروز :
1472
کل بازديدکنندگان : 38049638
بازديدکنندگان آنلاين : 20
زمان بارگزاري صفحه : 0.4060

ثانيه

معرفی دانشگاه     |     اطلاعات تماس     |     پیوندهای مرتبط     |    نقشه سایت    |   سرود ویژه دانشگاه

نشانی: سبزوار - خیابان اسدآبادی - سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار - تلفن : 44011000 - 051 ایمیل: info@medsab.ac.ir

 

تاریخ ایجاد صفحه:05/01/2017 - 17:25:19
تاریخ آخرین تغییرات:7/29/2017 - 10:22:0