جمعه ٠١ شهريور ١٣٩٨
اخبار مهم
  • تب وتاب برگزاری امتحانات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (در هفته دوم )به روایت تصویر
    اخذ بیش از ۵۰۰ آزمون تئوری وعملی دانشجویان در رشته های مختلف ومقاطع مختلف تحصیلی در محل پردیس آموزشی دانشگاه برگزار شد .

• آمادگی کامل معاونت آموزشی واداره کل آموزش برای برگزاری آزمون های نیم سال تحصیلی دانشگاه
    بیش از۵۰۰ آزمون تئوری و عملی از اول تیرماه ماه جاری برگزار که جای قدردانی از کلیه همکاران مراقب که بنحو شایسته ای ما را در برگزاری مطلوب آزمون ها یاری داشته ودارند می نماییم.

• تشریح مهمترین اقدامات و دستاورد های دانشگاه در حوزه آموزش علوم پزشکی
    معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارمهمترین اقدامات و دستاورد های یک ساله حوزه آموزشی دانشگاه را تشریح کرد.

• مشاور رئیس دانشگاه منصوب شد
    طی حکمی از سوی دکتر علیرضا مسلم رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، دکتر ژیلا آگاه به عنوان مشاور رئیس دانشگاه منصوب شد.

سایر اخبار

روابط عمومی معاونت آموزشی:
١٣:٠٠ - چهارشنبه ١٢ تير ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ ادامه خبر >>

اطلاعیه ثبت نام بیمه تکمیل درمان کارکنان
٠٨:٤٧ - دوشنبه ١٠ تير ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ ادامه خبر >>

جلسه هم اندیشی رئیس و اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت با رئیس دانشگاه
١١:٣٠ - يکشنبه ٩ تير ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ ادامه خبر >>
منو دانشکده
دسترسی سریع

سبزوار،بلوار توحید شهر،بالاتر ازمزار شهدای گمنام،ساختمان پردیس دانشگاه،معاونت آموزشی

فرم تماس با ما

کد پستی: 9613873136 - صندوق پستی: 319