بازدید این صفحه : 168001
 بازدیدکنندگان آنلاين : 8
 زمان بازدید : 0/3281
  • برگزاری کارگاه توجیهی بدو خدمت کارکنان
    به اطلاع کلیه کارکنان جدید الاستخدام و کارکنانی که تا کنون موفق به گذراندن آزمون توجیهی بدو خدمت نشده اند می رساند، کلاس کارگاه مذکوردر روز يکشنبه مورخه 1398/9/24 راس ساعت 8صبح لغايت 15 درمحل سالن شهيد آويني جنب پليس راه برگزار خواهدشد.

• كارگاه آموزشي استانداردهای اعتباربخشي بيمارستاني برگزار شد
    روابط عمومی بیمارستان ولی عصر(عج) جغتای/باتوجه به ابلاغ" استانداردهای اعتباربخشی ویرایش چهارم سال 98 کارگاه آموزشی جامعی با محوریت سنجه های مراقبت ودرمان و دستورالعمل های مشترک بین بخش­ها جهت کلیه ی واحدهای درمانی در مورخه هفتم آذر ماه در سالن اجتماعات برگزار گردید.

• گرامیداشت روز حسابدار در شبکه بهداشت و بیمارستان جغتای
    با حضور مهندس حسین زرقانی مدیر شبکه بهداشت و درمان، دکتر علی شاهی رئیس بیمارستان ولی عصر(عج) و جمعی از مسئولین واحدهای شبکه و بیمارستان به مناسبت هفته جهانی حسابداری و ۱۵ آذر روز حسابدار در ایران، از کارکنان حسابداری تجلیل کردند .

• کارگاه آموزشی ارگونومی در بیمارستان ولی عصر(عج) جغتای برگزار گردید.
    .

برگزاری کارگاه آموزشی اورژانس های قلبی

بیمارستان جغتای

برگزاری کارگاه توجیهی بدو خدمت کارکنان
 ١١:١٢ - سه شنبه ١٩ آذر ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>

آغاز مرحله اول ارزیابی عملکرد سال98 مدیران و کارکنان
مرحله اول ارزیابی عملکرد سال98 مدیران و کارکنان (برنامه ریزی عملکرد) با ابلاغ به کلیه واحد های تابعه آغاز شد.
 ٠٨:٢٠ - يکشنبه ١٧ آذر ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>

گرامیداشت روز حسابدار در شبکه بهداشت و بیمارستان جغتای