بازدید این صفحه : 1108257
 بازدیدکنندگان آنلاين : 11
 زمان بازدید : 0/2500
  • گرامیداشت روز پزشک درشبکه بهداشت و درمان جغتای
    به مناسبت بزرگداشت زاد روز ابوعلي سينا و روز پزشک، مهندس حسین زرقانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان و علی شاهی ریاست بیمارستان با پزشکان بیمارستان ولی عصر(عج) دیدار و این روز را طی پیامی به پزشکان مراکز شهری و روستایی تبریک گفتند.

• جلسه آموزشی مهارتهای زندگی توسط واحد بهداشت روان شبکه بهداشت جغتای
    جلسه آموزشی مهارتهای زندگی توسط واحد بهداشت روان شبکه جهت بانوان روستای دستوران درمحل خانه بهداشت این روستا برگزارشد.

• برگزاری مراسم تکریم و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان جغتای
    مراسم تکریم و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان جغتای با حضور مسئولین دانشگاهی و شهرستان برگزار شد.

• دیدارسرپرست شبکه بهداشت درمان جغتای با امام جمعه
    مهندس حسین زرقانی سرپرست شبکه بهداشت درمان با نماینده ولی فقیه حجت الاسلام والمسلمین موحدی پور امام جمعه جغتای دیدار کرد.

• بازدیدسرپرست شبکه بهداشت ودرمان جغتای از مرکز ریواده
    مهندس حسین زرقانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان در ادامه بازدیدهای خود از مراکز، از مرکز خدمات جامع سلامت ریواده بازدید کرد.

شبکه بهداشت و درمان جغتای

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز کارمند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با صدور پیامی فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به کلیه کارکنان دانشگاه تبریک گفت.
 ١٠:١٦ - يکشنبه ٣ شهريور ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>

گرامیداشت روز پزشک درشبکه بهداشت و درمان جغتای
 ١٤:٣٦ - شنبه ٢ شهريور ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>

یکم شهریور ماه سالروز ولادت بزرگ دانشمند حکیم بوعلی سینا و روز پزشک بر تمامی طبیبان فرزانه و جامعه پزشکی تلاشگر ایران اسلامی خجسته باد
امام علی(ع) درباره سه اصل مهم پزشکی فرمودند: "هر که طبابت می‏‌کند باید از خدا بترسد و خیرخواه باشد و سعی خود را به کار برد.
 ٠٩:٠٤ - شنبه ٢ شهريور ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
 ٠٨:٤٨ - پنج شنبه ٣١ مرداد ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>