لینکها

بازدیدکنندگان آنلاين : 14
 زمان بازدید : 0/8905
  • تامین 100 درصدی پزشک در مراکز خدمات جامع سلامت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
    کمیته پزشک خانواده و بیمه روستایی با هدف ارتقا خدمات بهداشتی و درمانی در راستای دستورالعمل های ابلاغی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، معاونین ،مدیران شبکه های تابعه در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برگزار شد.

• پیام تسلیت درگذشت همكار عزيزمان آقای علی اصغر خداشاهی
    اِنّا للّه وَ اِنّا اِلَيْهِ راجِعوُن

• بازدیدمعاون بهداشتی وزیر از مرکز مشاوره بیماری های رفتاری
    دکتر رئیسی معاون بهداشت، وزیر در خلال سفر به دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بازدید کردند.

• برگزاری کارگاه توجیهی بدو خدمت کارکنان
    به اطلاع کلیه کارکنان جدید الاستخدام و کارکنانی که تا کنون موفق به گذراندن آزمون توجیهی بدو خدمت نشده اند می رساند، کلاس کارگاه مذکوردر روز يکشنبه مورخه 1398/9/24 راس ساعت 8صبح لغايت 15 درمحل سالن شهيد آويني جنب پليس راه برگزار خواهدشد.

• قاتل خاموش را دست کم نگیرید
    با نفوذ هوای سرد به مناطق مختلف كشور و افزایش استفاده از وسایل گرمایشی که عمدتا گازسوز است، سالانه تعداد زیادی از هموطنان در اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن جان خود را از دست داده و یا دچار معلولیت‌های ذهنی و روانی ناشی از آن می‌شوند.

منو اصلی
اخبار مراکز