• انجام مراقبت های بهداشتی از رئیس و پرسنل شبکه بهداشت و درمان داورزن
    به مناسبت گرامیداشت هفته ملی سلامت مردان ایرانی (سما) و در راستای الگو سازی جامعه مردان جهت اهمیت انجام مراقبت های بهداشتی، از رئیس و کلیه پرسنل مرد شبکه بهداشت و درمان داورزن، غربالگری و ارزیابی نمایه توده بدنی، اندازه گیری دور کمر و فشارخون، مکمل یاری، ایمن سازی و آزمایشات قند و چربی و کمخونی و ... صورت پذیرفت.

• برگزاری کمیته سلامت و امنیت غذایی در داورزن
    کمیته سلامت شهرستان با دستور کار بیماری های کروناویروس جدید و هاری، در داورزن برگزار شد.

• حضور رئیس و پرسنل شبکه بهداشت و درمان داورزن در راهپیمایی 22 بهمن
    رئیس و پرسنل شبکه بهداشت و درمان داورزن همراه و همگام با مسئولین و مردم شهرستان، در راهپیمایی 22 بهمن شرکت کردند.

• جلسه شورای بهورزی در داورزن برگزار شد
    جلسه شورای بهورزی شهرستان با هدف بررسی مشکلات موجود در خانه های بهداشت در راستای خدمت رسانی به جامعه برگزار شد.

• برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از مرگ جوانان در داورزن
    با حضور بهورزان، مراقبین سلامت و کارشناسان واحد سلامت جوانان مراکز تابعه شبکه بهداشت و درمان داورزن و با دعوت از کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و پلیس راهور داورزن، کارگاه آموزشی با عنوان "پیشگیری از مرگ جوانان به واسطه سوانح و حوادث ترافیکی" برگزار شد.

به مناسبت هفته ملی سلامت مردان صورت پذیرفت؛
انجام مراقبت های بهداشتی از رئیس و پرسنل شبکه بهداشت و درمان داورزن
 ١١:١٣ - پنج شنبه ١ اسفند ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان داورزن خبر داد؛
برگزاری کمیته سلامت و امنیت غذایی در داورزن
 ١٢:٥١ - سه شنبه ٢٩ بهمن ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>

مراسم گرامیداشت روز زن و تقدیر از بانوان نمونه دانشگاه برگزار شد
همزمان با ولادت با سعادت حضرت فاطمه (س) و روز زن از بانوان نمونه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار قدردانی شد.
 ١٤:٣٢ - شنبه ٢٦ بهمن ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
همزمان با چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامس ایران صورت گرفت
حضور رئیس و پرسنل شبکه بهداشت و درمان داورزن در راهپیمایی 22 بهمن
 ١٩:٠٩ - چهارشنبه ٢٣ بهمن ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>

دعوت رئیس دانشگاه از دانشگاهیان برای حضور در راهپیمایی ۲۲بهمن
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار طی پیامی ضمن تبریک چهل و یکمین سالروز بهار انقلاب اسلامی، دانشگاهیان را به حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.
 ١٣:٤٣ - يکشنبه ٢٠ بهمن ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>