يکشنبه ٣١ شهريور ١٣٩٨

قلم

پیوندهای مفید

• آزمون آسکی دانشجویان اتاق عمل برگزار شد
    آزمون آسکی دانشجویان کارشناسی پیوسته اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برگزار شد.

• اولین روز ثبت نام از دانشجویان جدید ناپیوسته

• آزمون پیش کارورزی وعلوم پایه در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برگزار شد
    آزمون پیش کارورزی وعلوم پایه هم زمان با سراسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برگزار شد.

• ثبت نام معرفی شدگان مرحله اول آزمون نیمه متمرکز کاردانی فوریت پزشکی سال 98 در سبزوار
    ثبت نام اولیه ومراحل مصاحبه کامل معاینات پزشکی مصاحبه ،تست روانشناسی وتربیت بدنی درطی دوروز ودر محل پردیس آموزشی انجام شد.

• محرم آمد و عیدم عزا شد…
    ماه محرم و صفر با نمادهایی شناخته می‏ شد که ویژه همان دو ماه بود. قبل از شروع محرم مردم شروع به سیاه‏کوب کردن مساجد و تکایا می کردند و در حسینیه‌ها خیمه های عزا ــ یا خیمه‏ های صحرای کربلا ــ برافراشته می‏ شد که هر یک از آن ها نمونه ای از هنر و جلال و شکوه بود. محرم

قابل توجه دانشجویان گرامی
برنامه اندروید راهنمای آموزشی دانشجویان
برنامه موبایل راهنمای آموزشی دانشجویان
 ٠٨:٤٧ - يکشنبه ٣١ شهريور ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی اعلام کرد؛
آغاز به تحصیل بیش از ۷۰۰ دانشجوی جدیدالورود در دانشگاه
مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت: بیش از ۷۰۰ دانشجوی جدید الورود در سال تحصیلی جاری در این دانشگاه مشغول به تحصیل خواهند شد. وبدا سبزوار/ دکتر علیرضا قربانی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید در گفتگو با وبدا اظهار کرد:در سال تحصیلی جدید تعداد ۵۴۰ نفر از طریق آزمون سراسری،۱۱۵ نفر کاردانی به کارشناسی، ۴۰ نفر کارشناسی ارشد و ۱۰ نفر در مقطع دستیاری در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار پذیرفته شده اند. وی افزود: بیست وچهارم و بیست و پنجم شهریور ثبت نام کاردانی به کارشناسی در ۵ رشته تحصیلی انجام و نتایج کارشناسی ناپیوسته فوریت های پزشکی بصورت نیمه متمرکز اعلام خواهد شد. مدیر آموزش دانشگاه با بیان اینکه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع دستیاری در اواخر تیر ماه انجام و دهه سوم شهریور دوره آموزشی آغاز شده است،اضافه کرد:ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری در ۱۳ رشته مقطع مختلف تحصیلی از ۳۰ شهریور لغایت ۳ مهر ماه انجام خواهد شد که جدول زمانبندی آن بر روی سایت دانشگاه قابل رویت می باشد. دکتر قربانی ادامه داد: برنامه زمانبندی ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد در ۷ رشته و گرایش مختلف، بزودی از طریق درگاه اینترنتی دانشگاه به اطلاع خواهد رسید. مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیان اینکه برای اولین بار، نام کاربری و کلمه عبور سامانه آموزشی به والدین پذیرفته شدگان آزمون سراسری جهت اطلاع از وضعیت تحصیلی ارائه خواهد شد،خاطرنشان کرد:کلیه پذیرفته شدگان و دانشجویان می توانند جهت آگاهی از قوانین و آیین نامه های آموزشی، اپلیکیشن راهنمای آموزشی را از طریق لینک ارائه شده در روز ثبت نام، نصب نمایند.
 ١١:٥٦ - شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>

آمادگی دانشگاه جهت اسکان دانشجویان خوابگاهی/افزایش ظرفیت خوابگاه ها
مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت: همه دانشجویان متقاضی خوابگاه دانشجویی اسکان داده می شوند.
 ١١:٢٧ - شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>

آزمون آسکی دانشجویان اتاق عمل برگزار شد
 ٠٧:٤٥ - شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
 ٠٧:٣٩ - شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٨ - تعداد نظرات : ٢ادامه خبر >>