پیوندهای مهم

پیشنهادات

• آزمون تعیین صلاحیت فنی ممیزان بهداشتی برگزار شد
    آزمون تعیین صلاحیت فنی ممیزان بهداشتی در محل پردیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برگزار شد.

• آغاز به تحصیل بیش از ۷۰۰ دانشجوی جدیدالورود در دانشگاه

• ثبت نام دانشجویان جدیدالورود به روایت تصویر

• اولین روز ثبت نام از دانشجویان جدید ناپیوسته

• حمایت از «آزادی بیان» دانشجویان را وظیفه خود می‌دانیم
    دکتر سیماسادات لاری در آیین پایانی یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی تیتر۱۱ با انتقاد از اینکه گاهی اوقات تنها فقط شعار «آزادی بیان» سر داده می‌شود، گفت: ما نباید فقط شعار «آزادی بیان» بدهیم و در عمل طور دیگری عمل کنیم. باید قلباً به آن اعتقاد داشته باشیم و به افراد اجازه دهیم در تجزیه و تحلیل‌ها شریک باشند. حمایت از «آزادی بیان دانشجویان» را وظیفه خود می‌دانیم و تلاش خواهیم کرد فضای پویای فرهنگی و با نشاطی را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم.

• تب وتاب برگزاری امتحانات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (در هفته دوم )به روایت تصویر
    اخذ بیش از ۵۰۰ آزمون تئوری وعملی دانشجویان در رشته های مختلف ومقاطع مختلف تحصیلی در محل پردیس آموزشی دانشگاه برگزار شد .

• آمادگی کامل معاونت آموزشی واداره کل آموزش برای برگزاری آزمون های نیم سال تحصیلی دانشگاه
    بیش از۵۰۰ آزمون تئوری و عملی از اول تیرماه ماه جاری برگزار که جای قدردانی از کلیه همکاران مراقب که بنحو شایسته ای ما را در برگزاری مطلوب آزمون ها یاری داشته ودارند می نماییم.

• تشریح مهمترین اقدامات و دستاورد های دانشگاه در حوزه آموزش علوم پزشکی
    معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارمهمترین اقدامات و دستاورد های یک ساله حوزه آموزشی دانشگاه را تشریح کرد.

منو اصلی