بازدید این صفحه : 51
 زمان بازدید : 0/3750
  • ولادت با سعادت و فرخنده حضرت امام موسی الکاظم(علیه السلام)مبارک باد

• برگزاری کارگاه آموزشی کنترل خشم و استرس
    هدف از کنترل خشم و استرس این است که افراد یاد بگیرند خشم و استرس خود را کنترل کنند تا هنگام عصبانیت و موقعیت های پر تنش چیزی نگویند یا کاری انجام ندهند که برای خود و دیگران مشکل و دردسر ایجاد کند.

• کارگاه کنترل عفونت در بیمارستان جغتای برگزار گردید.
    .

• نصب و راه اندازی دستگاه اتوکلاو تمام اتوماتیک بیمارستان ولی عصر(عج) جغتای
    اتوکلاو به عنوان یک روش برای استریل نمودن ابزار جراحی ، تشخیصی ، پانسمان، بخیه و تجهیزات و وسایلی که در بخش های مختلف مورد استفاده قرار میگیرند به کار می رود که به عنوان یکی از بهترین روش های استریل در دنیا مورد استفاده و مورد تأیید است.

• برگزاری کارگاه آموزشی تفسیر سوره احزاب در شبکه بهداشت و درمان جغتای
    سوره احزاب ۷۳ آیه و هزار و ۳۰۷ کلمه، پنج هزار و ۷۸۷ حرف دارد و از نظر ترتیب نزول نودمین سوره قرآن است که در مدینه بر پیامبراکرم(ص) نازل شده است.

درمانگاه داخلی

نام واحد:  درمانگاه داخلی

نام پزشک متخصص:

مدرک تحصیلی: دکترای تخصصی(متخصص بیماری های داخلی)

شرح وظایف متخصص داخلی:

ویزیت بیماران سرپایی، بستری در بخش های داخلی مربوط به بیمارستان

2ـ انجام مشاوره های مربوط به بیماری های داخلی به منظور درمان بهتر بیماران و همفکری با سایر متخصصان در خصوص بیماران ارجاعی.

3ـ مشاوره بیماران برای انجام اعمال جراحی به ویژه از نظر داخلی.

4ـ ترخیص بیماران بر اساس روند بهبودی مورد نظر از نظر درمان.

5ـ پوشش آنکالی مرکز یا بیمارستان در طی 24 ساعت و در طول سال بر اساس برنامه تنظیمی.

6ـ معاینه، تشخیص و درمان بیماران در سطح تخصصی مربوطه.

7ـ تعیین و دستور نوع آزمایش های کلینیکی و پاراکلینیکی (در صورت لزوم)

8ـ اعزام و راهنمایی بیماران اورژانس به مراکز مجهزتر.

9ـ انجام مشاوره با سایر متخصصین در صورت لزوم.

10ـ راهنمایی و آموزش بیمار و خانواده ایشان و ارائه اطلاعات لازم در خصوص نوع و روند بیماری و راه های پیشگیری و درمان آن.

11ـ تهیه مقالات علمی و انتشار آن در مجلات مختلف پزشکی داخلی یا خارجی و ارائه آنها در سمینارها و کنفرانس های مربوطه.

12ـ مشارکت در امور تحقیقاتی بهداشتی و درمانی و همکاری با سایر مؤسسات مربوط به منظور بالا بردن سطح درمانی و بهداشتی جامعه.

13ـ نظارت و همکاری برای مجزا کردن مبتلایان به امراض همه گیر در مرکز یا بیمارستان مربوطه به منظور جلوگیری از شیوع بیماری.

14ـ شرکت در بر نامه های آموزشی و مطالعه آخرین تحقیقات پزشکی در رشته مربوطه در حد امکان.

15ـ همکاری با اعضای هیأت علمی و گروه آموزش داخلی در امر آموزش دانشجویان.

منو اصلی