بازدید این صفحه : 159
 بازدیدکنندگان آنلاين : 23
 زمان بازدید : 0/2500
  • برگزاری کارگاه توجیهی بدو خدمت کارکنان
    به اطلاع کلیه کارکنان جدید الاستخدام و کارکنانی که تا کنون موفق به گذراندن آزمون توجیهی بدو خدمت نشده اند می رساند، کلاس کارگاه مذکوردر روز يکشنبه مورخه 1398/9/24 راس ساعت 8صبح لغايت 15 درمحل سالن شهيد آويني جنب پليس راه برگزار خواهدشد.

• كارگاه آموزشي استانداردهای اعتباربخشي بيمارستاني برگزار شد
    روابط عمومی بیمارستان ولی عصر(عج) جغتای/باتوجه به ابلاغ" استانداردهای اعتباربخشی ویرایش چهارم سال 98 کارگاه آموزشی جامعی با محوریت سنجه های مراقبت ودرمان و دستورالعمل های مشترک بین بخش­ها جهت کلیه ی واحدهای درمانی در مورخه هفتم آذر ماه در سالن اجتماعات برگزار گردید.

• پیام تسلیت ریاست وپرسنل شبکه بهداشت ودرمان جغتای به مناسبت درگذشت همکار عزیزمان بهیارمرکز خدمات جامع سلامت حسین آباد
    انا لله وانا اليه راجعون ضايعه درگذشت، همکار گرامیمان مرحوم مغفور شادروان علی اصغر خداشاهی در مرکز خدمات جامع سلامت حسین آباد رحیم خان، ماتم و اندوهي عظيم براي خانواده و همکاران این مرحوم است

• گرامیداشت روز حسابدار در شبکه بهداشت و بیمارستان جغتای
    با حضور مهندس حسین زرقانی مدیر شبکه بهداشت و درمان، دکتر علی شاهی رئیس بیمارستان ولی عصر(عج) و جمعی از مسئولین واحدهای شبکه و بیمارستان به مناسبت هفته جهانی حسابداری و ۱۵ آذر روز حسابدار در ایران، از کارکنان حسابداری تجلیل کردند .

• کارگاه آموزشی ارگونومی در بیمارستان ولی عصر(عج) جغتای برگزار گردید.
    .

درمانگاه داخلی

نام واحد:  درمانگاه داخلی

نام پزشک متخصص:

مدرک تحصیلی: دکترای تخصصی(متخصص بیماری های داخلی)

شرح وظایف متخصص داخلی:

ویزیت بیماران سرپایی، بستری در بخش های داخلی مربوط به بیمارستان

2ـ انجام مشاوره های مربوط به بیماری های داخلی به منظور درمان بهتر بیماران و همفکری با سایر متخصصان در خصوص بیماران ارجاعی.

3ـ مشاوره بیماران برای انجام اعمال جراحی به ویژه از نظر داخلی.

4ـ ترخیص بیماران بر اساس روند بهبودی مورد نظر از نظر درمان.

5ـ پوشش آنکالی مرکز یا بیمارستان در طی 24 ساعت و در طول سال بر اساس برنامه تنظیمی.

6ـ معاینه، تشخیص و درمان بیماران در سطح تخصصی مربوطه.

7ـ تعیین و دستور نوع آزمایش های کلینیکی و پاراکلینیکی (در صورت لزوم)

8ـ اعزام و راهنمایی بیماران اورژانس به مراکز مجهزتر.

9ـ انجام مشاوره با سایر متخصصین در صورت لزوم.

10ـ راهنمایی و آموزش بیمار و خانواده ایشان و ارائه اطلاعات لازم در خصوص نوع و روند بیماری و راه های پیشگیری و درمان آن.

11ـ تهیه مقالات علمی و انتشار آن در مجلات مختلف پزشکی داخلی یا خارجی و ارائه آنها در سمینارها و کنفرانس های مربوطه.

12ـ مشارکت در امور تحقیقاتی بهداشتی و درمانی و همکاری با سایر مؤسسات مربوط به منظور بالا بردن سطح درمانی و بهداشتی جامعه.

13ـ نظارت و همکاری برای مجزا کردن مبتلایان به امراض همه گیر در مرکز یا بیمارستان مربوطه به منظور جلوگیری از شیوع بیماری.

14ـ شرکت در بر نامه های آموزشی و مطالعه آخرین تحقیقات پزشکی در رشته مربوطه در حد امکان.

15ـ همکاری با اعضای هیأت علمی و گروه آموزش داخلی در امر آموزش دانشجویان.

منو اصلی