چاپ        ارسال به دوست

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی در داورزن

 کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان داورزن با دستور کار تاب آوری/روز جهانی قلب و بیماری هاری  برگزار شد.

در ابتدا سرپرست شبکه بهداشت و درمان داورزن، در معرفی "تاب آوری سازمان" گفت: این ویژگی می تواند بعنوان توان بالقوه بازیگران اعم از کارکنان، نهادها و جمعیت های درگیر برای آماده سازی و پاسخ دهی مؤثر سازمان به بحران ها تعریف شود که ضمن حفظ عملکردهای اصلی در صورت بروز بحران با اطلاعات آموخته شده در طی بحران، در سریعترین زمان ممکن نه تنها سازماندهی مجدد شود بلکه موفقتر از قبل عمل کند.

دکتر خسروجردی ویژگیهای سیستمهای تاب آور را؛ آگاهی، تنوع ارائه خدمات برای پاسخ به مشکلات مختلف جامعه تحت پوشش در حوزه تخصصی خود، خود تنظیمی، یکپارچگی سازمانی و سازگاری با شرایط محیط فعالیت برشمرد و خودآگاهی، هشیاری ذهنی، خود مراقبتی، تعاملات مثبت و هدف داری را از خصوصیات افراد تاب آور دانست.

وی پیش شرطهای تاب آوری سازمان را شناخت ماهیت بحران؛ داشتن بنیان قانونی و سیاسی برای پاسخگویی به بحران و برخورداری از نیروی انسانی قوی و متعهد که آمادگی پذیرش مشاغل خطرناک در شرایط بحران را دارند، بیان کرد و افزود: برای دستیابی به این ویژگی، اولویت دادن سازمان به یادگیری از تجربیات، آموزش، تمرین و کسب مهارت شرط لازم است.

در ادامه دکتر داورزنی رئیس شبکه دامپزشکی، نکات لازم در خصوص بیماری هاری به عنوان بیماری مشترک بین انسان و دام را تشریح و با اشاره به آمار بالای مواجهه مردم با حیوان گزیدگی، بر لزوم جمع آوری و ساماندهی سگهای ولگرد در سطح شهرستان تاکید کرد.

ابوالفضل داورزنی مسئول واحد بیماری های شبکه بهداشت و درمان، با پراهمیت دانستن‌ مراقبت از قلب، بیانیه سازمان جهانی بهداشت در خصوص فرارسیدن روز جهانی قلب با شعار "قهرمان قلب خود باشید" را قرائت کرد.

در پایان مسئولین ادارات به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در خصوص موارد دستور کار در کارگروه و مشکلات بهداشت محیطی سطح شهرستان پرداختند و مهندس شهرآبادی مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان و دبیر کارگروه توضیحات لازم در این خصوص را ارائه کرد.


 


١٠:٤٦ - شنبه ١٣ مهر ١٣٩٨    /    شماره : ١٠٨٢١    /    تعداد نمایش : ١١٣


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: