• 1394/11/10 - 12:34
  • - تعداد بازدید: 833
  • - تعداد بازدیدکننده: 12
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آشنایی با خواص پوست ۷ میوه و سبزی

در این مطلب میوه و سبزی‌جاتی که نیازی به پوست کندن ندارند را عنوان می‌کنیم؛ چون پوستشان ارزش غذایی بالایی دارند.

حتماً توصیه‌ی مصرف روزانه 7 واحد میوه و سبزی را بارها شنیده‌اید. میوه‌ها و سبزی‌جات تأثیر زیادی در سلامت بدن دارند. در برخی موارد پوست این مواد غذایی مغذی‌تر و حاوی ویتامین‌های بیشتری است.

البته باید محصولاتی را انتخاب کنید که به طبیعی‌ترین شیوه‌ی ممکن یا به صورت ارگانیک کشت شده باشند. چون بقایای آفت کش‌ها که روی این مواد غذایی باقی می‌مانند برای سلامتی مضر هستند. در این مطلب میوه و سبزی‌جاتی که نیازی به پوست کندن ندارند را عنوان می‌کنیم. چون پوستشان ارزش غذایی بالایی دارند.


 



  • سیب زمینی


از گذشته‌های دور این ماده‌ی غذایی به صورت پوره یا در سالادها و یا به صورت سرخ کردنی در کنار غذا سرو می‌شود. در هر حال اکثر ما عادت داریم که سیب زمینی را پوست بگیریم. اما با این کار 20 درصد ارزش غذایی مانند ویتامین C و مواد معدنی، دور ریخته می‌شود. در واقع پوست سیب زمینی حاوی بیشترین میزان فیبر است. بهتر است به جای پوست گرفتن پوست آن را با دقت و حوصله شستشو دهید تا خاک و گل آن به صورت کامل پاک شود. سپس آن را با پوست استفاده کنید.


 



  • بادمجان


پوست بادمجان حاوی ترکیب آنتی اکسیدانی قوی به نام نازونین است. این آنتی اکسیدان از بروز آسیب‌های سلولی ناشی از پیری و یا بیماری پیشگیری می‌کند. به همین دلیل بهتر است این ماده‌ی غذایی را با پوست مصرف کنید.


 



  • سیب زمینی شیرین


پوست سیب زمینی شیرین حاوی ویتامین C، پتاسیم و بتاکاروتن است. بنابراین پوست کندن آن به معنی دور ریختن این ترکیبات مغذی خواهد بود.


 



  • خیار


پوست خیار سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و فیبر است. این فیبرها برای مقابله با یبوست فوق العاده است.


 



  • هویج


هیچ دلیلی برای نخوردن پوست هویج وجود ندارد. چون سرشار از آنتی اکسیدان‌ها است. البته توجه داشته باشید که پوست آن را با دقت تمام بشویید.


 



  • هویج سفید


هویج سفید همان پسرعموی هویج نارنجی است. پوست این سبزی نیز حاوی میزان زیادی آنتی اکسیدان است که برای سلامتی مفید هستند.


 



  • سیب


اکثر ما عادت داریم که سیب را پوست بکنیم. اما با همین کار بخش زیادی از فیبرهای این میوه دور ریخته می‌شود. فیبرهای سیب به خوبی معده را پر کرده و به هضم غذا کمک می‌کنند. پوست سیب سرشار از کرستین، ویتامین C و تری ترپنوئید است که با سرطان مقابله می‌کنند. بنابراین توصیه می‌کنیم که از پوست کندن سیب خودداری کنید. البته به شرطی که از میوه‌های طبیعی و ارگانیک استفاده کنید.

  • گروه خبری : نکات سلامت دانشکده پزشکی
  • کد خبر : 3424
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Z4m7
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 10
بازدید امروز: 6341
کل بازدید: 1484079
بازدید کنندگان آنلاین: 5
آخرین بروزرسانی: 1404/09/02 11:56