آماده باش بازرسان بهداشت محیط جوین جهت اجرای طرح فوریت های سلامت محیط
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان جوین/ مهندس احمد عباس آبادی – معاونت شبکه بهداشت ودرمان جوین ومسئول طرح فوق در گفتگوی اختصاصی با خبر نگار وبدا گفت:در راستای اجرای طرح فوریت های بهداشت محیط وبسیج سلامت نوروزی از تاریخ 1-12-94 لغایت 15-01-95 به مدت 45 روز به منظور حفظ و ارتقای بهداشتی صنوف مرتبط با مواد غذایی، کلیه بازرسین بهداشت محیط در قالب چندین اکیپ در سطح شهرستان ، بازرسی های خود را انجام خواهند داد
وی افزود:تاکید بر اهمیت رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و آشامیدنی سرلوحه امور امسال بازرسین خواهد بود.
وی تصریح کرد: هدف اصلی این طرح حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی بوده و بازرسی های کارکنان بهداشت محیط شامل بهداشت فردی، ایمنی، تهیه و عرضه مواد غذایی حساس و بهداشت محیط اماکن عمومی، اغذیه فروشی ها و رستوران ها خواهد بود.
عباس آبادی در پایان با تأکید بر جلوگیری از فعالیت فروشندگان دوره گرد مواد غذایی حساس، اظهار داشت : نسبت به جمع آوری مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاقد مشخصات بهداشتی ، با همکاری ادارات ذیربط بشدت اقدام خواهد شد.
لازم به ذکر است شماره تلفن های 1490 و 190 ستاد فوریت های سلامت محیط در سراسر ایران پاسخگوی درخواست و شکایات بخش بهداشت محیط بوده و از شهروندان تقاضا میگردد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با این شماره ها تماس حاصل کرده و بازرسین بهداشت محیط نیز از طریق سامانه روزانه درخواست و شکایات مردم را بررسی و پیگیری می کنند


نظر دهید