به مناسبت روز جهانی غذا و پوکی استخوان
با همکاری واحد بهبود تغذیه و مدیریت بیماریهای غیر واگیر جشنواره غذا با موضوع اهمیت مصرف لبنیات درپیشگیری از پوکی استخوان ، با همت سرکار خانم بیدی مسئول پایگاه و سفیران سلامت پایگاه برگزار گردید

با همکاری واحد بهبود تغذیه و مدیریت بیماریهای غیر واگیر جشنواره غذا با موضوع اهمیت مصرف لبنیات درپیشگیری از پوکی استخوان ، با همت سرکار خانم بیدی مسئول پایگاه و سفیران سلامت پایگاه برگزار گردید
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم:
نظر دهید