دیدار رییس بیمارستان امداد با بانوان همکار
رییس بیمارستان امداد وسوانح دکتر بهشتی با بانوان شاغل در واحد های داخلی اداری و درمانی دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی امداد/ همزمان با میلاد حضرت فاطمه (س) و بزرگداشت مقام زن و مادر ،صبح امروز سوم بهمن ماه سال جاری دکتر مهدی صنعی با حضور در واحد های مختلف بیمارستان با بانوان شاغل در این واحدها دیدار کرد.
بازدید فرماندار محترم شهرستان جوین از شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان نقاب
بازدید فرماندار محترم شهرستان جوین از شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان نقاب
بازدید فرماندار محترم شهرستان جوین جناب آقای دکتر سامقانی از شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان نقاب به مناسبت روز مادر
.
بیانات رهبری در دیدار با مداحان اهلبیت علیهمالسلام
بسم الله الرحمن الرحیم و الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین. خیلی خوش آمدید برادران عزیز، خواهران عزیز؛ بعد از دو سال جمعی از شما را در این حسینیّه مجدّداً زیارت میکنیم. یکی از بهترین جلسات ما و شیرینترین خاطرات اجتماعی و جلساتی ما جلسهی روز ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) است که هر سال با شما عزیزان داشتهایم؛ گمان میکنم الان ۳۵ سال است که این جلسه هست. تبریک عرض میکنم ولادت سیّدةالنّساء (سلام الله علیها)، صدّیقهی طاهره، فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) را و همچنین ولادت امام بزرگوارمان را.
برگزاری مراسم ولادت باسعادت حضرت فاطمه (س)
برگزاری مراسم ولادت باسعادت حضرت فاطمه (س)
مصادف با میلاد باسعادت حضرت زهرای اطهر(س) وروز زن،مراسمی با حضور مدیرعامل کلینیک ویژه جناب آقای دکترفروزان و تمامی همکاران در محل کلینیک ویژه برگزار گردید.جناب آقای دکتر فروزان در سخنانی با تبریک میلاد پرخیر و برکت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن، اززحمات بانوان شاغل درکلینیک ویژه که در روزهای نفس گیر مبارزه با کرونا ایثارگرانه در حال تلاش هستند،تقدیر وتشکر کرد.در ادامه این مراسم، با اهدای لوح تقدیر و هدیه از خدمات و زحمات بانوان همکار تقدیر شد.
دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بانوان
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بانوان شاغل در واحد های آموزشی ،بهداشتی و درمانی دیدار کرد.
پیام معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر
دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر پیامی صادر کردند.
روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه؛
برگزاری کارگاه حضوری آموزش کمبود ویتامین D و عوارض ناشی از آن در سلامت
رئیس شبکه بهداشت و درمان خوشاب:
۴۰ درصد خوشابی ها دز سوم واکسن رو دریافت کرده اند
رئیس شبکه بهداشت و درمان خوشاب از تزریق ۴۰درصدی دوز سوم واکسن کرونا در افراد بالای ۱۸ سال در شهرستان خوشاب خبر داد.