• 1399/11/16 - 14:25
  • - تعداد بازدید: 740
  • - تعداد بازدیدکننده: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیمایش ملی عوامل خطر بیماریهای غیر واگیر در شهرستان خوشاب

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوشاب :طرح ملی پیمایش عوامل خطر بیماری های غیرواگیر (استپس) با هدف شناسایی و بررسی عوامل خطر اصلی قابل مداخله در بیماری های غیرواگیر، در هفته دوم بهمن ماه 99در شهرستان خوشاب انجام شد

04.jpg

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوشاب :طرح ملی پیمایش عوامل خطر بیماری های غیرواگیر (استپس) با هدف شناسایی و بررسی عوامل خطر اصلی قابل مداخله در بیماری های غیرواگیر، در هفته دوم بهمن ماه 99در شهرستان خوشاب انجام شد



حسین سلطانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب در خصوص این طرح گفت: این طرح، با روش های علمی در 2 خوشه و برای 18 نفر در گستره شهرستان خوشاب صورت گرفت
سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب بیان کرد: جمع آوری اطلاعات طرح ملی پیمایش عوامل خطر بیماری های غیرواگیر در سه سطح و با تکمیل پرسشنامه، تن سنجی و بررسی های آزمایشگاهی انجام می شود.



وی در ادامه افزود :در پرسشــگری بــا پرسشــنامه مواردی همچون مصرف دخانیات، رژیم غذایی، فعالیت بدنی، سابقه فشارخون بالا و دیابت و...، در تکمیــل اطلاعــات بــا ســنجش‌های جســمی از جمله اندازه گیری فشارخون، نمایه توده بدن و دور کمر و...، در سنجش‌های آزمایشگاهی مواردی همچون قند خون ناشتا و چربی‌های خون و... ارزیابی می شود. از ویژگی های طرح، انجام سرولوژی کرونا (سابقه ابتلا به کرونا) است.



شایان ذکر است در ادامه مجید لطفی مسئول مبارزه با بیمار های شبکه بهداشت و درمان بیان کرد: تاکنون 7 مرحله از این مطالعه در سالهای مختلف در کشور انجام و این هشتمین دوره پیمایش ملی است که با توجه به افزایش بیماری های غیرواگیری همچون دیابت، پرفشاری خون، انواع سرطان ها و ... از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.



مجید لطفی افزود: نیروهای آموزش دیده شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوشاب با کارت شناسایی معتبر اقدام به ارتباط با افراد تعیین شده کرده و اطلاعات آنها را همزمان ثبت و ضبط می کنند. تمامی مراحل پرسشگری، سنجش های علمی و نتایج آزمایشگاهی با رعایت شیوه نامه های بهداشتی مقابله با کرونا و محرمانه، به صورت رایگان انجام و جزییات سنجش هر فرد، در اختیار خودش نیز قرار می گیرد.



مسئول مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان خوشاب در پایان ابراز امیدواری کرد با اجرای دقیق این طرح بتوانیم از بروز بیماری های غیرواگیر که متاسفانه یکی از علل اصلی مرگ و میر است جلوگیری کنیم.



  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان خوشاب
  • کد خبر : 12699
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZMc9
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 12
بازدید امروز: 51748
کل بازدید: 1336267
بازدید کنندگان آنلاین: 104
آخرین بروزرسانی: 1404/08/26 08:12