• 1394/10/01 - 11:13
  • - تعداد بازدید: 1547
  • - تعداد بازدیدکننده: 13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی مسئولین فنی کارخانجات وکارگاههای صنایع غذایی و بهداشتی

photo_2015-12-22_16-14-39.jpg



مهندس محمد عبداله زاده کارشناس ارشد نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در گفتگو با خبرنگار ایفدنا گفت : کارگاه آموزشی توجیهی مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های صنایع غذایی و بهداشتی یک روزه با حضور 40 نفر از مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های شهرستان سبزوار ، جوین ، جغتای ، خوشاب و داورزن برگزار شد .


وی افزود : این کارگاه با هدف آشنایی مسئولین فنی با مجوزها و پروانه های بهداشتی لازم برای کارخانه ،  آشنایی با قانون مواد خوراکی و آشامیدنی و بهداشتی و همچنین قانون تعزیرات حکومتی  ، آشنایی با کنترل و نظارت بر وضعیت بهداشتی واحد تولیدی و کارگران چگونگی کنترل مواد اولیه ، فرآورده ی نهایی و تکمیل فرم مربوطه  آشنایی با ضوابط برچسب گذاری محصولات تولیدی آموزش آخرین ضوابط و شاخص های ملی مصوب در خصوص فرمول ساخت محصولات  تشکیل شد ./ 110


 

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 3170
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZBg
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 11
بازدید امروز: 8853
کل بازدید: 1486591
بازدید کنندگان آنلاین: 19
آخرین بروزرسانی: 1404/09/02 11:56