آغاز ثبت نام ششمین دوره انتخابات هیئت مدیره های سازمان نظام پرستاری
ششمین دوره انتخابات هیئت مدیره های سازمان نظام پرستاری در تاریخ 7 مهر ماه 1402 آغاز می شود.
برگزاری دومین جشنواره دانشگاهی ایده های خلاقانه برای داشتن دانشگاهی هوشمند
رییس مرکز مطالعات راهبردی دانشگاه علومپزشکی سبزوار از برگزاری دومین جشنواره دانشگاهی ایده های خلاقانه برای داشتن دانشگاهی هوشمند خبر داد.
برگزاری اولین جلسه هیئت مدیره کلینیک ویژه سال1402
برگزاری اولین جلسه هیئت مدیره کلینیک ویژه سال1402
اولین جلسه هیئت مدیره کلینیک ویژه در سال1402روزچهارشنبه مورخ چهارم مردادماه در سالن سردار سلیمانی با حضور ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر سالاری،سرپرست معاونت درمان جناب اقای دکتر راستی،معاونت درمان جناب آقای چشمی واعضای هیئت مدیره برگزار شد.دراین جلسه گزارشی از عملکرد کلینیک ویژه درسال 1401توسط مدیرعامل،جناب آقای دکتر فروزان ارائه گردید.همچنین مصوبات هیئت رئیسه توسط اعضای حاضر درجلسه مورد بحث وبررسی وتصویب قرار گرفت.
فعالیت واحد مراقبت معنوی در بیمارستان شهیدان مبینی
واحد مراقبت معنوی بیمارستان متشکل از روحانی بالینی خانم، روانشناس بالینی و مددکار با ارائه مداخلات اجتماعی روانی معنوی برای بیماران نیازمند و متقاضی، از ابتدای سال تاکنون در حال ارائه خدمات معنوی به بانوان بستری در مرکز است.
🌐نکات بهداشتی در ایام محرم
چند دقیقه باز آموزی # بخوانیم و به دیگران آموزش دهیم.
نصب "شبیه ساز واقعیت افزوده" احیاء قلبی ریوی در مرکز مهارت های بالینی پردیس دانشگاه
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از نصب و راه اندازی "شبیه ساز واقعیت افزوده" احیاء قلبی ریوی جهت عملیاتی کردن هوشمند سازی و ارتقاء آموزش در مرکز مهارت های بالینی پردیس دانشگاه خبر داد.
نکات بهداشتی در تهیه و مصرف غذا
نکات بهداشتی در تهیه و مصرف غذا
نکات تغذیه ای و بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم و صفر در ایام ماه محرم و صفر بسیار از افراد اقدام به نذری دادن می کنند.که برای حفظ بیشترین ارزش غذایی و رعایت بهداشت در تهیه و مصرف غذاهای نذری رعایت نکات زیر برای همه افراد و کسانی که نذری می دهند لازم است که این نکات به شرح زیر می باشد:
توصیه ههای تغذیه ای درایام محرم وصفر
توصیه های تغذیه ای درایام محرم وصفر
نکات تغذیه ای و بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم و صفر در ایام ماه محرم و صفر بسیار از افراد اقدام به نذری دادن می کنند.که برای حفظ بیشترین ارزش غذایی و رعایت بهداشت در تهیه و مصرف غذاهای نذری رعایت نکات زیر برای همه افراد و کسانی که نذری می دهند لازم است که این نکات به شرح زیر می باشد: