سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزوار عنوان کرد؛
لزوم پرورش مدیران خلاق و توانمند در جهت رسیدن به اهداف و تعالی سازمانی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: پرورش مدیران خلاق و توانمند جهت رسیدن به اهداف و تعالی سازمانی، باید در اولویت قرار گیرد.
همزمان با روز جهانی غذا انجام شد؛
بازدید سرپرست دانشگاه از معاونت غذا و دارو
همزمان با روز جهانی غذا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از بخش های مختلف معاونت غذا و دارو بازدید کرد.
برگزاری جشنواره غذا به مناسبت روز جهانی غذا و هفته سلامت بانوان
در تاریخ 24/7/1401 به مناسبت روز جهانی غذا، جشواره غذا با حضور جناب آقای دکتر غضنفری معاونت محترم بهداشتی، همکاران واحد بهبود تغذیه و روابط عمومی معاونت بهداشتی توسط همکاران پایگاه شهید فهمیده برگزار گردید
برگزاری مراسم روز جهانی تخم مرغ
روز شنبه 23/7/1401در جهت بزرگداشت روز جهانی تخم مرغ برنامه صبحانه ای با شرکت کارکنان معاونت بهداشتی برگزار شد شرکت کنندگان با استفاده از تخم مرغ غذاها یی از قبیل تخم مرغ شیره، پیتزای تخم مرغ، ساندویچ تخم مرغ، رولت تخم مرغ، املت قارچ و... تهیه کرده بودند که در جمع کارکنان سرو شد
برگزاری مراسم گرامیداشت روزجهانی بهداشت در جوین
مراسم گرامیداشت روزجهانی بهداشت محیط با حضور ریاست شبکه بهداشت جوین برگزار شد.
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان جغتای؛
جلسه نکوداشت هفته کاهش خطر و بلایا در شبکه جغتای
جلسه نکوداشت هفته کاهش خطر بلایا با شعار " هشدار سریع، اقدام فوری برای هم" در روز شنبه با حضور سرپرست شبکه بهداشت، بیمارستان و مسئولین واحد های ستادی در محل سالن اجتماعات برکزار گردید.
کمیته مدیریت و کنترل بیماریهای تنفسی برگزار گردید
این کمیته با حضور آقای دکتر غضنفری معاون بهداشتی ، آقای دکتر عبدالله زاده معاون فنی ، مسئولین واحدهای مدیریت بیماریها ، گسترش شبکه ، سلامت خانواده ، آموزش سلامت ، سلامت روان ،امورآزمایشگاهها،سلامت نوجوانان جوانان ومدارس ، بهداشت محیط وبهداشت حرفه ای برگزار گردید
مراسم مولودی خوانی به مناسبت ولادت باسعادت پیامبراعظم
مراسم مولودی خوانی به مناسبت ولادت باسعادت پیامبراعظم با حضور آقای دکتر غضنفری معاون بهداشتی دانشگاه ، آقای احمدی نسب معاون اجرایی ، مسئولین وکارشناسان واحدهای ستادی درمعاونت بهداشتی برگزار گردید