نحوه احتساب سوابق خدمت مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان
معاونت توسعه دانشگاه نحوه احتساب سوابق خدمت مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان (مشترکین صندوق تأمین اجتماعی) را اعلام کرد.
متخصص طب سنتی عنوان کرد؛
تدابیرو توصیه های طب سنتی در پیشگیری و درمان بیماری کرونا
متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: تدابیرو توصیه های طب سنتی در پیشگیری و درمان بیماری کرونا در کنار دستورالعمل طب نوین بسیار موثر می باشد.
پویش نوروز مهربانی
🌸🌸کرونا و معیشت سخت نیازمندان در این شرایط سخت نیازمندان را فراموش نکنیم 🌸🌸
روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه
ارسال فراخوان اجرای پروژه طراحی و استقرار نظام فرا ارزشیابی Meta-Evaluation
ارسال فراخوان اجرای پروژه طراحی و استقرار نظام فرا ارزشیابی Meta-Evaluation
با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار؛
سرپرست معاونت آموزشی منصوب شد/ قدردانی از خدمات دکترعقیل اله کیخسروی
دکتر علیرضا مسلم،رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در حکمی دکتر سیدجمال میرموسوی را به عنوان سرپرست معاونت آموزشی منصوب کرد.
.
بیانات رهبری به مناسبت عید مبعث
رهبر معظم انقلاب اسلامي مردم مهمترين پشتوانه دولتها هستند. اگر مردم وارد ميدان مي شدند در اوكراين، وضع دولت اوكراين و مردم اوكراين اينجوري نميشد. مردم وارد ميدان نبودند چون دولت را قبول نداشتند. عيناً مثل آن وقتي كه آمريكا به عراق دوران صدام حمله كرد، مردم دفاع نكردند؛ كنار رفتند آمريكا مسلط شد اما در همين عراق وقتي كه داعش حمله كرد مردم وارد ميدان شدند داعش را كه خطر بسيار بزرگي بود توانستند به عقب برانند توانستند سركوب بكنند. مردم عامل اصلي استقلال كشورها مردم هستند. ما ايران را تجربه كرديم در دفاع مقدس. با اين كه همه قدرتها از صدام حمايت ميكردند به او كمك ميكردند، جمهوري اسلامي به كمك مردم توانست غلبه پيدا كند و دشمن را ناكام بگذارد.
10 اسفند،روز جهانی بیماری های نادر
10 اسفند،روز جهانی بیماری های نادر
روز جهانی بیماری های نادر نخستین بار، با هدف کمک و مراقبت از مبتلایان به بیماری های نادر و تلاش سازمانها برای یافتن راههای درمانی در تاریخ ۲۸ فوریه ۲۰۰۸ نامگذاری شد. کشور ایران نیز همگام با مردم سراسر جهان از سال ۲۰۱۰ این روز را که مصادف با ۱۰ ام اسفند ماه است در تقویم خود جای داده است. تاسیس بنیاد بیماری های نادر ایران نیز حاکی از تلاشهای مستمر برای انجام مطالعات در حوزهی این بیماریها، توانمندسازی بیماران نادر و افزایش امکانات پزشکی و متخصصین در این زمینه است.
پیام تسلیت رییس دانشگاه علومپزشکی سبزوار به خانواده وحدتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با صدور پیامی درگذشت همکار بازنشسته مرحوم علی وحدتی را به خانواده ایشان تسلیت گفت
تسلیت به همکار محترم جناب آقای ابوالفضل وحدتی
« إنّا للّه وإنّا إلیْه راجعون» مصیبت وارده را به همکار محترم جناب آقای ابوالفضل وحدتی و خانواده محترمشان تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال مغفرت برای آن مرحوم و صبر جمیل و اجر جزیل برای خانواده اش مسئلت داریم.