• 1403/06/08 - 12:44
  • - تعداد بازدید: 170
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

هفته جهانی تغذیه با شیر مادر ۱۰ لغایت ۱۶ مردادماه گرامی باد.

از جدیدترین پژوهشها روی شیر مادر نشان می دهد که ترکیب شیر مادر در طول روز تغییر می‌کند.

تغذیه_با_شیر_مادر_-_Copy.jpg

 مواد تشکیل دهنده آن در صبح، انرژی شیرین صبحگاهی را به نوزاد منتقل می‌کند و در عصر برای او معجونی آرامش بخش است. 


سطح هورمون کورتیزول که باعث افزایش هوشیاری می‌شود در شیر صبحگاهی سه برابر بیشتر از شیر عصر است.


ملاتونین که باعث خواب و هضم غذا می‌شود، به سختی در شیر روز قابل تشخیص است، اما در عصر افزایش می‌یابد و حدود نیمه شب اوج می‌گیرد.


شیر شب همچنین حاوی مقادیر بالاتری از واحد‌های ساختاری خاص DNA است که به تقویت خواب سالم کمک می‌کند.


حداکثر میزان آهن شیرمادر در حدود ظهر و بیشترین میزان ویتامین E در شیرعصرگاهی مادر موجود است. 


شیر روز حجم بالایی از اجزای ایمنی از جمله آنتی بادی‌ها و گلبول‌های سفید در مقایسه با شیر شب را دارد.



  • گروه خبری : بیمارستان مبینی
  • کد خبر : 18886
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Zj7b
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 3
بازدید امروز: 806
کل بازدید: 217598
بازدید کنندگان آنلاین: 10
آخرین بروزرسانی: 1404/06/04 06:23