• 1395/07/24 - 13:11
  • - تعداد بازدید: 606
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
" آب و هوا در حال تغییر است و غذا و کشاورزی هم باید تغییر کند "

24 مهرماه روز جهانی غذا گرامی باد

همیاری برای کاهش اسراف مواد غذایی و افزایش مصرف حبوبات

00.jpg

          برآوردهای فائو نشان می‌دهد هرروز به‌ازای هر نفر 134 کیلوکالری غذا در ایران به هدر می‌رود، بر این اساس از 100 میلیون تن محصول کشاورزی تولیدی در کشور 35 میلیون تن در سال دور ریخته می‌شود. این رقم معادل غذای 15 میلیون نفر است. بر اساس این گزارش ایران نیز از جمله کشورهایی است که هرساله درصد بالایی از مواد غذایی تولیدی را به هدر می‌دهد.


       با توجه به خشکسالیهای سالهای اخیر تولیدات کشاورزی باید به سمت افزایش تولید حبوبات سوق یابد وبا توجه به ارتباط  مصرف گوشت وبیماریهای قلبی عروقی ،سرطانها مصرف حبوبات به جای گوشت باید افزایش یابد.


              همیاری برای کاهش اسراف مواد غذایی و افزایش مصرف حبوبات  





  • گروه خبری : معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 5102
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZuW7
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 12
بازدید امروز: 14911
کل بازدید: 1457721
بازدید کنندگان آنلاین: 7
آخرین بروزرسانی: 1404/09/01 11:31