• 1400/06/13 - 12:00
  • - تعداد بازدید: 2467
  • - تعداد بازدیدکننده: 23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار خبرداد؛

استقلال و آغاز به کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان ششتمد

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از استقلال و آغاز به کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان جدید التاسیس ششتمد خبرداد.


به گزارش وبدا / دکترعلیرضا مسلم ضمن اعلام خبر فوق در گفتگو با وبدا اظهار کرد:طی سال های اخیر در جهت ارایه خدمات و دسترسی هرچه بهتر مناطق محروم به ویژ شهرستان های تخت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به خدمات حوزه سلامت اقدامات قابل توجهی به انجام رسیده است‌.



وی افزود: در همین راستا با توجه به نیاز شهر ششتمد مرکز جامع خدمات سلامت شبانه روزی با امکانات بستری این شهربا ارایه خدمات بهداشتی و درمانی در سال ۹۷ با حضور مسئولین وقت به بهره برداری رسید.



رییس دانشگاه با اشاره به  تبدیل شدن ششتمد به شهرستان،اضافه کرد:در جهت بهره مندی هر چه بیشتر مردم شریف این منطقه،استقلال شبکه بهداشت و درمان در برنامه های اولویت دار دانشگاه قرار گرفت.



دکتر مسلم بیان داشت:به لطف خدا و با پیگیری های دانشگاه علوم‌پزشکی سبزوار و حمایت های نمایندگان محترم مردم در مجلس ،شبکه بهداشت و درمان این شهرستان مستقل و کار خود را آغاز کرد.



رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار خاطر نشان کرد: امید است که با آغاز به کار ششمین شبکه بهداشت و درمان غرب خراسان در این شهرستان بتوانیم خدمات بهداشتی و درمانی بیشتری را به مردم عزیز این منطقه ارایه نماییم.



گفتنی است؛ 10 شهریور ماه سال جاری طی جلسه ای با حضور مسئولین شهرستانی و دانشگاهی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ششتمد با ابلاغ سرپرست از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار کار خود را آغاز کرد./آزاد



 

  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه,معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 13501
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZRra
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 5
بازدید امروز: 3401
کل بازدید: 86748
بازدید کنندگان آنلاین: 2
آخرین بروزرسانی: 1404/05/13 13:10