• 1399/12/12 - 12:15
  • - تعداد بازدید: 6733
  • - تعداد بازدیدکننده: 19
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
جشنواره رهوا؛ فرصتی برای تعامل با دانشجویان در دوران کرونا ترابی هدف جشنواره رهوا پرکردن اوقات فراغت دانشجویان و همچنین آشنایی آنان با زندگی مشترک است. به گزارش مفدا سبزوار، نشست شورای استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خراس

جشنواره رهوا؛ فرصتی برای تعامل با دانشجویان در دوران کرونا

نشست شورای استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی با محوریت تشریح و تبیین جشنواره دانشجویی «رهوا» برگزار شد.

 نشست شورای استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی با محوریت تشریح و تبیین جشنواره دانشجویی «رهوا» برگزار شد


حجت الاسلام احمد ترابی رییس شورای استانی نهاد رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی در این نشست، درباره ضرورت برگزاری جشنواره رهوا گفت: شرایط کنونی و محدودیت های ایجاد شده برای حضور و فعالیت دانشجویان در دانشگاه و خلأ برنامه های فرهنگی، اقتضا می کند که به دنبال میدان های جدید ارتباطی باشیم.



وی افزود: هدف جشنواره رهوا پرکردن اوقات فراغت دانشجویان و همچنین آشنایی آنان با زندگی مشترک است.



 مهدی غلامی مقدم، دبیر کمیته علمی جشنواره رهوا نیز در این نشست تصریح کرد: بنا بر تجارب موفق حاصل از دو جشنواره «پیک عاشقی» و «ماه عاشقی» که همزمان با شیوع کرونا، به صورت مجازی در سطح کشور اجرا شد، جشنواره رهوا نیز به صورت مجازی و در سطح استان برنامه ریزی شده است. 



وی افزود: طی دو ماه جلسات پی در پی با حضور اساتید مجرب حوزه های مختلف کسب و کار، رسانه، موفقیت و رشد فردی و خانواده، تلاش شد تا موضوعات جشنواره، غالبا شامل چالش ها و مسائل مبتلابه دانشجویان و فرصتی برای تعامل دوسویه با دانشجویان باشد. 



غلامی مقدم با بیان اینکه دانشجویان در یکی از بخش های جشنواره، آموزش می بینند و در چهار بخش دیگر، آثار خود را پیرامون موضوعات مختلف روز به دبیرخانه ارسال می کنند، اضافه کرد: سال هاست که مسائل اقتصادی به عنوان یک چالش اساسی، ذهن دانشجویان و جوانان را به خود مشغول کرده و مانع رشد و پیشرفت یا حتی تشکیل خانواده آنان می گردد لذا در این جشنواره حتی الامکان سعی در رفع این مسائل داریم.



 دبیر کمیته علمی جشنواره رهوا در پایان این نشست که با حضور مسؤولان و مدیران اجرایی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های استان همراه بود، به تشریح جزئیات بخش ها و رشته های جشنواره و نحوه اجرای آن پرداخت. 



 رحمانپور، دبیر جشنواره رهوا نیز، ضمن تشریح اقدامات دبیرخانه جهت اجرای هرچه پربارتر جشنواره، از حاضرین خواست در اطلاع رسانی به دانشجویان، جدیت و همکاری لازم را داشته باشند.



 گفتنی است جشنواره دانشجویی رهوا از بهمن۹۹ تا اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ویژه دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان رضوی برگزار می گردد. علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سامانه www.rahvaa.ir مراجعه یا با دبیرخانه جشنواره به شماره های ۰۵۱۳۷۱۲۳۹۸۵ و۰۵۱۳۸۴۵۱۵۲۷و  ۰۹۰۱۱۲۴۶۵۱۱ تماس حاصل کنند.

  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه,دانشکده پرستاری مامایی,دانشکده پیراپزشکی,کمیته تحقیقات دانشجویی,دانشکده پزشکی,معاونت آموزشی,مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی,معاونت دانشجویی فرهنگی,اخبارعلمی معاونت تحقیقات و فناوری,اخبار داخلی معاونت تحقیقات و فناوری,امور دانشجویی,امور فرهنگی,اخبار تصویری صفحه ی اصلی معاونت تحقیقات,سایراخبار دانشکده پزشکی,دانشکده پرستاری جوین
  • کد خبر : 12786
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Zie9
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 3
بازدید امروز: 3511
کل بازدید: 86858
بازدید کنندگان آنلاین: 5
آخرین بروزرسانی: 1404/05/13 13:10