لیست اخبار صفحه :138
دولت سیزدهم چگونه طغیان کرونا را مهار کرد؟

دولت سیزدهم چگونه طغیان کرونا را مهار کرد؟

درحالی که تا پایان دولت دوازدهم (۱۵ مردادماه سال ۱۴۰۰) واردات واکسن کرونا به ۱۹ میلیون و ۹۰۴ هزار دز می‌رسید، این میزان در مدت زمانی کوتاهی در دولت جدید به بیش از ۱۸۰ میلیون دز رسیده و از طرفی بخشی از نیاز توسط تولیدکننده های داخلی تامین شده است.

قرارگاه تقویت شبکه بهداشت راه اندازی می شود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

قرارگاه تقویت شبکه بهداشت راه اندازی می شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور اعلام کرد: پس از تشکیل قرارگاه جمعیت، دومین قرارگاهی که در وزارت بهداشت راه می افتد قرارگاه تقویت شبکه بهداشتی خواهد بود.

لزوم نگاه ویژه سازمان برنامه و بودجه نسبت به مطالبات حوزه سلامت
معاون توسعه وزیربهداشت در سبزوار عنوان کرد؛

لزوم نگاه ویژه سازمان برنامه و بودجه نسبت به مطالبات حوزه سلامت

معاون توسعه وزیربهداشت در حاشیه سفر به سبزوار گفت: کادر بهداشت و درمان در ایام همه‌گیری کرونا با رشادت و مردانگی جانفشانی کردند که دراین راستا سازمان برنامه و بودجه نسبت به مطالبات حوزه سلامت باید نگاه ویژه ای داشته باشد‌.

توصیه‌ های‌ تغذیه‌ ای‌ در ایام روزه داری در دوران کرونا
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تشریح کرد:

توصیه‌ های‌ تغذیه‌ ای‌ در ایام روزه داری در دوران کرونا

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصـرف مقـادی‌ کـافی‌ گـروه سـبزی‌ هـا و میـوه هـا در ایـام روزه داری‌ بـا تـامین‌ ویتـامین‌ هـا بـه‌ خصـوص ویتـامین‌ C و پــیش‌ ساز ویتامین‌ A به‌ تقویت‌ سیستم‌ ایمنی‌ بدن برای‌ مقابله‌ با بیماری‌ کووید ١٩ کمک‌ می‌ کنند.

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 4
بازدید امروز: 1807
کل بازدید: 81799
بازدید کنندگان آنلاین: 35
آخرین بروزرسانی: 1404/05/12 12:31