• 1402/03/24 - 19:04
  • - تعداد بازدید: 1306
  • - تعداد بازدیدکننده: 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نجات جان بیمار 60 ساله سبزواری از مرگ حتمی

بیمار 60 ساله سبزواری که به دلیل اصابت جسم برنده به ناحیه قفسه سینه دچار پارگی قلب و ورید اصلی قفسه سینه شده بود، به همت تیم جراحی قلب بیمارستان حشمتیه از مرگ حتمی نجات یافت.

به گزارش وبدا/ دکتر قدسی فوق تخصص جراحی قلب بیمارستان حشمتیه در جزئیات این خبر گفت: بیمار با شرایط بحرانی ،کاهش شدید هوشیاری و فشارخون 6 به صورت انتوبه از بیمارستان امداد به بیمارستان حشمتیه منتقل و به صورت اورژانسی مورد عمل جراحی قرار گرفت.
به لحاظ آسیب دیدگی شدید، طی عمل جراحی سه ساعته، پارگی به طول 2 سانتیمتر بطن راست قلب و پارگی ورید اصلی قفسه سینه بیمار ترمیم و بیمار با شرایط حیاتی مناسب به بخش مراقبت های ویژه منتقل گردید.
  در پایان سرپرست بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حشمتیه با بیان اینکه بیمار با شرایط عمومی مناسب از بیمارستان ترخیص شده از زحمات دکتر قدسی و تیم مجرب جراحی قلب و مراقبت های ویژه بیمارستان تقدیر نمود.
گفتنی است بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حشمتیه به عنوان تنها مرکز تخصصی جراحی قلب باز غرب خراسان بزرگ می باشد.

  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبر : 16651
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Z7qb
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 5
بازدید امروز: 1958
کل بازدید: 56645
بازدید کنندگان آنلاین: 12
آخرین بروزرسانی: 1404/05/05 09:07