در آستانه فرارسیدن سال نو
آغاز برنامه سلامت نوروزی در حوزه بهداشت
در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی سال 96- 95 جلسه ای با حضور بازرسان بهداشت محیط در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید.
مهندس عمادی نژاد کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشتی اظهار داشت: برنامه سلامت نوروزی از تاریخ اول اسفند ماه 95 لغایت 15 فروردین ماه 96 به منظور کنترل بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، اماکن بین راهی، بهداشت مواد غذایی، کنترل دخانیات، بهداشت آب و استخرهای شنا در ساعات اداری، غیر اداری و ایام تعطیل اجرا می شود.
وی افزود: تعداد 20 نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب اکیپ های 2 نفره از ساعت 8 صبح لغایت 20 در واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت مستقر می باشند.
عمادی نژاد در ادامه عنوان کرد: سامانه 190 جهت رسیدگی به تخلفات بهداشتی از سوی وزارت متبوع اعلام شده که شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه رفتار غیر بهداشتی در مراکز و اماکن فوق الذکر مراتب را به شماره تلفن 190 اطلاع دهند.
کارشناس مسئول بهداشت محیط تاکید کرد: بازرسان بهداشت محیط در بازرسی های خود به مواردی نظیر جلوگیری از مصرف هرگونه رنگ، اسانس، طعم دهنده در قنادی ها به ویژه رعایت بهداشت فردی و مکانی توجه نموده و برابر مقررات با متخلفین رفتار نمایند.
وی افزود : یکی از نکات قابل توجه در اجرای برنامه سلامت نوروزی امسال، تجهیز بازرسان به دستگاه های اندازه گیری بار میکروبی سطوح، شوری سنج، PH سنج، ترمومتر لیزری و نفوذی و رطوبت سنج می باشند که در کنترل مواد غذایی و آب مراکز حساس مانند: رستوران ها، اغذیه فروشی ها، قنادی ها، نانوایی ها و .... مورد استفاده قرار می گیرد.
عمادی نژاد گفت: تشدید بازرسی ها از مراکز و اماکن عمومی مبادی ورودی و خروجی شهرهای تحت پوشش دانشگاه و توقیف مواد غذایی غیربهداشتی و بازدید از نمایشگاه های بهاره با همراهی نماینده اداره تعزیرات حکومتی نیز مورد تاکید ایشان بود ./140
نظر دهید