چاپ        ارسال به دوست

برگزاری جشنواره غذای سالم

جشنواره غذای سالم با هدف ترویج غذای سالم و تعمیم راه کارهای صحیح تغذیه به همت واحد کانون سلامت محلات معاونت، شورای بانوان مجمع خیرین سلامت و کانون سلامت محله عیدگاه در روز دوشنبه 6 اسفند 97 در تالار فرهنگیان شهرستان برگزار شد.

به گزارش واحد امور اطلاع رسانی معاونت، در این جشنواره بانوان با طبخ عنواع شیرینی جات، غذاهای محلی، عنواع آش و ارائه دم نوش در این جشنواره حضور یافتند.

کارشناس تغذیه دانشگاه که در این جشنواره حضور داشت بیان کرد: رعایت برنامه غذایی متعادل و تغذیه سالم در کنترل دیابت و فشار خون تاثیر گزار است.

وی افزود: جهت داشتن رژیم غذایی سالم از همه مواد موجود در هرم تغذیه باید مصرف شود، هیچ یک از طبقات هرم نباید حذف شود و از مواد موجود در پایین هرم تغذیه باید بیشتر مصرف کرد.

رواج تغذیه سالم در یک جامعه، سلامت جسم و در نتیجه روان را برای آن ها به ارمغان می آورد و در این صورت است که می توان پیشرفت علمی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی را از جامعه انتظار داشت.

گفتنی است در این جشنواره دو میز رایگان توسط معاونت اجتماعی دانشگاه به منظور اشتغالزایی در اختیار کانون سلامت محله عیدگاه قرار گرفت.

در پایان پس از داوری به سه گروه برتر جوایز نفیسی اهدا گردید.


١٣:٣٠ - شنبه ١١ اسفند ١٣٩٧    /    شماره : ٩٨٦٢    /    تعداد نمایش : ١٠٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: