چاپ    ارسال به دوست

 

 

با حضور قائم مقام مدیر کل بین الملل وزارت بهداشت؛

سومین نشست شورای بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه ۹برگزار شد

سومین نشست شورای بین الملل و نوزدهمین جلسه کارگروه بین المللی سازی آموزش پزشکی دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه ۹کشور در سبزوار برگزار شد.

سومین نشست شورای بین الملل و نوزدهمین جلسه کارگروه بین المللی سازی آموزش پزشکی دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه ۹کشور در سبزوار برگزار شد.

به گزارش وبدا/ سومین نشست شورای بین الملل و نوزدهمین جلسه کارگروه بین المللی سازی آموزش پزشکی با حضور دکتر امیر خانی قائم مقام مدیر کل بین الملل وزارت بهداشت و مدیران بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی مشهد،سبزوار،خراسان شمالی،گناباد،اسفراین،نیشابور،تربت جام،تربت حیدریه و بیرجند، ۱۲اردیبهشت ماه سال جاری در سالن اجتماعات معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر آگاه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارضمن خیر مقدم و گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مطهری گرامیداشت و تبریک روزمعلم به بیان ارائه گزارش عملکرد و دستاوردهای چند سال اخیردانشگاه درحوزه آموزش پرداختند.

سپس دكتر زارعي قنواتي مدير امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي مشهد ضمن بیان اهداف جلسه و ارائه گزارش کوتاه از اقدامات انجام شده با اشاره به اینکه مهمترين اصل در بين المللي سازي ارتقاي كيفيت است كه بايد در اولويت قرار گيرد،اظهار کرد: دانشگاه ها می توانند با به کارگیری نيروهاي مرتبط و توانمند درزمینه المللي سازي درمسير ارتقاي دانشگاه گام بردارند.

همچنین در این جلسه قائم مقام مدیر کل بین الملل وزارت بهداشت ضمن تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم گفت: امید است که همه ما بتوانیم درفضای معلمی توفیق انتقال مفاهیم درست را داشته باشیم و زمینه های رشد و تعالی را بیش از پیش تقویت نماییم.

دکترامیرخانی در ادامه با اشاره به استفاده از تجربيات و نظرات همه دانشگاه ها در توسعه بين المللي سازي اظهار کرد:دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه 9با داشتن ظرفیت های بسیار خوب و اقدامات انجام شده در حوزه بین المللی سازی  می توانند در سطح ملی جزء بهترین ها باشد.

وی با اشاره به نقش بسیار مهم بین المللی سازی درحوزه معاونت آموزشی وتحول آموزش پزشکی افزود:آموزش و بین المللی سازی این است که بتوانیم رویکردهای جدیدی را علاوه بر رویکردهای تحول آفرین ایجاد نماییم و در پاسخ به نیازهای اصلی جامعه گام های تاثیرگذاری برداشته شود.

قائم مقام مدیر کل بین الملل وزارت بهداشت با اشاره به تمرکز بر توسعه دیپلماسی سلامت و نیاز به ورود حوزه دیپلماسی و توسعه تعامل با سایر کشورها در همه زمینه‌ها،تصریح کرد:در تامین نیازهای سلامت و توسعه تعاملات بین المللی باید به دنبال تأمین نیازهای بخش سلامت باشیم و این یعنی اینکه ما در سطح منطقه حضور داشته و ایفای نقش در سطح منطقه داشته باشیم.

دکترامیرخانی ادامه داد: برنامه ریزی مبتنی بر بازار و تولید ثروت و تجاری سازی تولید به عنوان یکی از برنامه های مهم در حوزه سلامت می تواند نقش بسیارارزشمندی در بین المللی سازی ایفا نماید.

وی با بیان اینکه امكان حضور حوزه علم و فناوري در بين المللي سازي فراتر ازبقيه حوزه هاست،تاکید کرد: در حوزه تحقيقات وفناوري بايد انتظارات خودرا بالاتر ببريم و ارتباطات در اين حوزه را گسترده ترنماییم.

شایان ذکراست؛ در این نشست مدیران بین الملل دانشگاههای كلان منطقه ٩ به ارائه گزارش عملکرد و بحث و تبادل نظر پرداختند و در پایان از معاونت آموزش و بیمارستان تخصصی و وفق تخصصی حشمتیه بازدید کردند.

 

 

تاریخ درج خبر: يکشنبه ١٥ ارديبهشت ١٣٩٨    / شماره خبر:  ١٠١٣٤  / تعداد بازدید:  2456

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: