چاپ    ارسال به دوست

 

 

جدیدترین مصوبات شورای گسترش؛

هفت رشته و مرکز تحقیقاتی جدید در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شد

مصوبات دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد.

مصوبات دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد.

به گزارش وبدا/ موافقت قطعی با ایجاد دانشگاه علوم پزشکی بم و موافقت با راه اندازی ۶ رشته و یک مرکز تحقیقاتی از جدیدترین مصوبات شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی است.

به استناد رأی صادره در دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی با تأسیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بم موافقت قطعی به عمل آمد.

همچنین در این جلسه با توجه به بررسی مستندات ارزیابی بیرونی مبتنی بر استانداردهای ارزشیابی و اعتباربخشی آموزشی بیمارستان های آموزشی، حکم اعتباربخشی آموزشی بیمارستان پاستور شهر بم به صورت «تایید یکساله» به تصویب رسید.

موافقت با تاسیس مرکز تحقیقات بیماری‌های غیر واگیر و راه اندازی رشته تکنولوژی پرتو درمانی در مقطع کارشناسی پیوسته در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نیز از دیگر مصوبات دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی است.

رشته تکنولوژی پرتو درمانی در مقطع کارشناسی پیوسته در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ظرفیت پذیرش ۲۰ دانشجو برای یک دوره در این رشته راه اندازی شد. در حال حاضر این رشته در ۵ دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، اراک، بابل و کردستان ارائه می شود و ادامه تحصیل در رشته های مرتبط از جمله رادیوبیولوژی، فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی انجام می گیرد.

همچنین با تاسیس مرکز تحقیقات بیماری‌های غیر واگیر در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار پژوهش های کاربردی و مبتنی بر نیازهای جامعه درباره شیوع بیماری های غیرواگیر انجام می گیرد. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار دارای ۴ مرکز تحقیقات با موافقت اصولی از شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی است.

شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی در دویست و هفتاد و دومین جلسه خود با راه اندازی رشته گفتاردرمانی (Speech Therapy) مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته در دانشگاه علوم پزشکی سمنان موافقت کرد.

موافقت با راه اندازی کارشناسی ارشد مامایی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از دیگر مصوبات این جلسه شورای گسترش است.

همچنین پس از بازدید کارشناسان وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی تبریز مجوز تاسیس رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی موافقت به عمل آمد.

در ادامه مصوبات شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان اولین دانشگاه در میان استان‌های خراسان رضوی و جنوبی موفق به اخذ مجوز راه‌اندازی رشته کارشناسی علوم تغذیه شد.

همچنین در دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ادامه پذیرش دستیار در رشته تخصصی بیماری های داخلی در بیمارستان بوعلی دانشگاه آزاد اسلامی موافقت کرد.

به استناد رای صادره در دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، با راه اندازی رشته زیست فناوری پزشکی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته با ظرفیت پذیرش ۳ دانشجو برای یک دوره در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز موافقت به عمل آمد.

 

 

تاریخ درج خبر: يکشنبه ٩ تير ١٣٩٨    / شماره خبر:  ١٠٤٢٨  / تعداد بازدید:  3374

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: