يکشنبه ٠٤ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

برگزاری مانور دور میزی در شبکه جغتای

جلسه پدافند غیر عامل و مانور دور میزی با سناریوی از پیش تهیه شده با موضوع وقوع سیل در روستای محمد آباد گَفت با حضور مهندس زرقانی سرپرست شبکه و مسئولین واحد های ستادی در محل سالن جلسات برکزار گردید.

   جلسه پدافند غیر عامل و مانور دور میزی با سناریوی از پیش تهیه شده با موضوع وقوع سیل در روستای محمد آباد گَفت با حضور مهندس زرقانی سرپرست شبکه و مسئولین واحد های ستادی در محل سالن جلسات برکزار گردید.

    روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان جغتای/ مهندس حسین زرقانی در ابتدای جلسه پدافند غیر عامل گفت؛ توسعه علم و فن آوری های نوین، عامل تغییر چهره تهدیدات بخصوص در حوزه زیستی و بهداشتی در طول زمان است، و ورود دشمنان و تهدیدات آنها را در حوزه زیستی، تضعیف و وابستگی کشور  به بیگانگان برشمرد، و تاکید کرد، واحد های ستادی نسبت به شناخت تهدیدات دشمن، پیشگیری از حوادث و اقدامات مناسب قبل و حین و بعد وقوع بلایا در چار چوب شرح وظایف خود آگاه باشند.

     وی با اشاره به اهمیت پدافند غیر عامل در حوزه سلامت و بهداشت افزود؛ سیل روستای محمدآباد گَفت، طغیان های روستای ارگ، خوابگاه های شبانه روزی مدارس جغتای در سال گذشته و گرفتار شدن بعضی از استان های کشور در سیل سال جاری، از نمونه های خطر و بلایا است، که می توان از وقوع آنها عبرت گرفت، و با بکار گیری اقدامات موثر در حوزه پدافند غیر عامل، آمادگی لازم جهت مقابله با حوادث طبیعی و انسان ساخت داشته باشیم و بار خصارات (جانی و مالی) ناشی از وقوع بلایا را  پیشگیری یا کاهش دهیم . 

   مهندس زرقانی در ادامه روز شمار هفته پدافند غیر عامل و سناریوی سیل روستای محمد آباد را قرائت، و در ادامه اعضای حاضر درجلسه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص موضوع جلسه و سناریوی از پیش طراحی شده وقوع سیل را ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت، و مواردی به شرح ذیل مصوب شد. 

  در مراکز دارای سابقه آبگرفتگی  تمهیدات فنی جهت آمادگی در برابر سیل از جمله بیل مکانیکی و هرگونه اقدامات درکوتاه مدت  صورت گیرد (کنترل خروجی های آب  اطراف مرکز، ناودان های پشت بامها ، مجاری محیط مرکز )

  تشکیل شورای بحران محلی به کمک افراد بومی که آشنایی لازم در خصوص بحران را دارند، می توانند راهنما و مشاوران خوبی  در بحث اسکان تیم سلامت و همکاری جهت ارایه خدمات بهداشتی باشند.

  مکانهای پر خطر شهرستان در صورت تداوم بارشهای سیل آسا  شامل روستای محمد آباد گفت، ایستگاه آزادوار،کهنه، منیدر، فریمانه و... می باشد که بایستی جهت مقابله با حوادث احتمالی آمادگی لازم را داشته باشیم.

 بخش بلا استفاده بیمارستان ولیعصر شهرستان نیز جهت خدمات دهی در زمان بحران تجهیز و آماده گردد.

 مواد غذایی کنسرو شده و خشک در اتاق مدیریت بحران برای حداقل 72 ساعت اول تیم عملیاتی در بلایا در اتاق بحران انبار گردد.

   شایان ذکر است شبکه بهداشت و درمان شهرستان جغتای با داشتن پنج مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، یک بیمارستان و چهار پایگاه اورژانس جاده ای و شهری فعال تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و در غرب خراسان رضوی قرار دارد.

 

تاریخ درج خبر: سه شنبه ١٤ آبان ١٣٩٨    / شماره خبر:  ١٠٩٥٣  / تعداد بازدید:  1410

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: