چاپ    ارسال به دوست

 

 

مدیردرمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوارعنوان کرد؛

درمان بیش از 89 بیمار سکته مغزی / ضرورت فرهنگ سازی وآگاهی بخشی مردم از عوارض بیماری ها

مدیردرمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: با اجرای برنامه مدیریت سکته های حاد مغزی در بیمارستان های تابعه ، بیش از 89 بیمار سکته مغزی،با ارائه خدمات درمانی به موقع و تزریق دارو، از مرگ و یا فلج شدن بخش هایی از بدن نجات یافته اند.

مدیردرمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: با اجرای برنامه مدیریت سکته های حاد مغزی در بیمارستان های تابعه ، بیش از 89 بیمار سکته مغزی،با ارائه خدمات درمانی به موقع و تزریق دارو، از مرگ و یا فلج شدن بخش هایی از بدن نجات یافته اند.

به گزارش وبدا / دکتر داود سروش با بیان اینکه برنامه مدیریت سکته های مغزی که با نام ۷۲۴ به معنی ارائه خدمت در هر روز هفته و ۲۴ ساعت شبانه‌روز است، در گفتگو با وبدا اظهار کرد: مراجعه سریع بیماران مبتلا به علایم سکته مغزی در کمتر از3 ساعت از بروز اولین علائم سکته مغزی، امکان تزریق داروهای خاص ضد لخته را فراهم می نماید.

وی افزود: تزریق دارو از انسداد عروق جلوگیری نموده و در نتیجه رفع انسداد به بهبودی و کاهش عوارض به جای مانده از سکته  حاد مغزی منجر می شود.

مدیردرمان دانشگاه با بیان اینکه در مراکز درمانی تابعه به بیش از110 بیمارسکته مغزی ارائه خدمت شده است،اضافه کرد:در همین راستا با ارائه خدمات درمانی به موقع و تزریق دارو،89 بیمار از مرگ و یا فلج شدن بخش هایی از بدن نجات یافته اند.

دکترسروش با بیان اینکه آمارمراجعین به مراکز درمانی به صورتی است که 30درصد توسط اورژانس و 70 درصد توسط وسیله شخصی به بیمارستان مراجعه نموده اند،بیان داشت: در صورت آگاهی مردم نسبت به رساندن به موقع و خدمات قبل از تزریق دارو، اعزام بیمار با آمبولانس می تواند به روند بهبودی و سرعت عمل در درمان بیماران کمک شایانی نماید.

وی با تاکید بر اینکه مردم سعی کنند که در صورت بروز علائم سکته مغزی، از طریق اورژانس به بیمارستان‌ها مراجعه کنند تصریح کرد: بیمار سکته مغزی اگر از طریق اورژانس به بیمارستان منتقل شود،‌ از آنجایی که پیش از رسیدن بیمار به بیمارستان، هماهنگی های لازم انجام شده ، بلافاصله بعد از انجام سی‌تی‌اسکن و تشخیص سکته حاد مغزی از نوع لخته، داروی اختصاصی که برای درمان سکته مغزی در نظر گرفته شده به بیمار تزریق می‌شود.

مدیر درمان دانشگاه درادامه با بیان اینکه سکته مغزی بیماری شایعی که برای جلوگیری از خسارت های فراوان جانی و مالی نیازمند شناخت، پیشگیری و درمان بموقع است،تاکید کرد: نود درصد سکته‌ ها مربوط به فشار خون، چربی بالا، دیابت، استعمال سیگار، وزن زیاد، عدم تحرک، بیماری قلبی، استرس، مصرف الکل و رژیم غذایی نادرست در جوانان است که باید در زمینه آگاهی بخشی جامعه نسبت به این موضوع و تحقق راهبرد خود مراقبتی اقدامات ویژه ای اتخاذ کرد.

دکترسروش با اشاره به اینکه درمان به موقع برخی بیماری ها از جمله فشارخون در پیشگیری از بروز سکته مغزی بسیار موثر است،گفت: با کنترل بیماری هایی از جمله دیابت، فشار خون و مشکلات قلبی و عروقی و همچنین با رژیم غذایی سالم و ورزش های سبک می توان به راحتی از ابتلا به سکته مغزی پیشگیری کرد.

مدیردرمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار آگاهی بخشی جامعه از علل بروز سکته مغزی  را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: امید است تا با فرهنگ سازی وآگاهی بخشی مردم از عوارض ناشی از بیماری ها و مراجعه به موقع به مراکز درمانی، شاهد کاهش عوارض سکته های مغزی حاد باشیم.

 

 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ٢٩ آبان ١٣٩٨    / شماره خبر:  ١١٠٢٧  / تعداد بازدید:  3945

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: