کارگاه آموزشی آشنایی با مبانی طب ایرانی با همکاری معاونت بهداشتی و سلامتکده طب سنتی ویژه پزشکان خانواده و بیمه روستایی در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید.
حمید عالمی مدیر گسترش شبکه معاونت بهداشتی دانشگاه ضمن خیرمقدم و بیان اهداف کارگاه را بیان کرد.
در ادامه مهناز ناصح نژاد کارشناس آموزش کارکنان گفت: این دوره آموزشی در سال های 96 و 97 جهت گروه هدف ماما و مراقبین سلامت و بهورزان برگزار شده است و در ابتدای سال 98 حسب درخواست مکرر کارکنان و نیازسنجی انجام شده، جهت همکاران پزشک، بهداشت محیط و حرفه ای برنامه ریزی شده است.
وی متذکر شدند با توجه به پیگیری و اخذ امتیاز آموزشی دوره، همکاران در نیازسنجی سالانه که به صورت الکترونیکی انجام می شود نهایت دقت را داشته و دوره های کاربردی را پیشنهاد دهند.
در این کارگاه دکتر جوان با مروری بر تاریخچه طب ایرانی و طب مکمل، توضیحاتی را در مورد آشنایی با مفاهیم مزاج و سایر امور طبیعیه بیان کرده و گفت: که مزاج کیفیتی حاصل از درهم آمیختن ارکان می باشد و در کل 9 نوع مزاج وجود داشته که به صورت نسبی و در افراد متفاوت می باشد.
در ادامه دکترغضنفری مبحث آشنایی با تدابیر حفظ سلامتی در زمینه خواب و بیداری، اعراض نفسانی، احتباس و استفراغ را ارائه کرده و گفت: که طب سنتی مجموعه ای از دانستنی ها و عملکرد و شیوه هایی است که نسل به نسل منتقل شده و شامل طب سنتی ایرانی، یونانی و مصری می باشد.