به همت گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد کمیته پیشگیری از خودکشی با حضور معاون بهداشتی، معاون غذا و دارو، مدیر درمان و نماینده هایی از فرمانداری، نیروی انتظامی، آموزش و پرورش و معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.
دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه گفت: خودکشی به عنوان یک مشکل جدی بهداشت عمومی است و یکی از ده علت اصلی مرگ و سومین علت فوت درگروه سنی 15 تا 34 سال در جهان بشمار میرود که مجموعه ای از عوامل مانند زیست شناختی، ژنتیک، روانشناختی، اجتماعی، فرهنگی و محیطی در بروز آن نقش دارند.
وی افزود بسیاری از اختلالات روانپزشکی از قبیل خودکشی قابل پیشگیری و درمان است، و در سال های اخیر با توجه به افزایش اقدام به خودکشی و مشکلات اجتماعی دیگر ناشی از آن، موجب شد تا ضرورت توجه به برنامه ریزی پیشگیری از خودکشی بیش از پیش احساس شود .
دکتر سروش مدیر درمان گفت: مذهب و باورهای مذهبی در بین نوجوانان و بالا بردن باورهای مذهبی در بین این گروه سنی می تواند یکی از راه های پیشگیری از خودکشی باشد.
وی افزود: آموزش و پرورش با سیاستگزاری و هدفمند کردن آموزشها نقش بسزایی در این زمینه دارد.
دکتر علیمحمدی نماینده نیروی انتظامی آموزش به گروه هدف در دسترس شامل: متاهلین و شاغلین را بعنوان ابزار مهم و در دسترس پیشگیری از خودکشی دانست.
در ادامه فاطمه حسن نژاد کارشناس گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی گزارشی از وضعیت موجود خودکشی در ایران و شهرستان ارائه کرد و گفت: هر خودکشی حداقل برای 6 نفر دیگر تأثیر بدی دارد و تأثیرات روانشناختی، اجتماعی، و اقتصادی خودکشی بر خانواده و جامعه غیرقابل اندازهگیری است.
در پایان جلسه معاون بهداشتی گفت: سلامت روان امری است که همکاری و مشارکت همه دستگاه ها و سازمان های دولتی و غیر دولتی را می طلبد و هیچ ارگانی به تنهایی قادر به تامین آن نیست
دکتر نوده افزود: خودکشی یکی از اولویت های مهم بهداشت عمومی است که مستلزم توجه همه دست اندرکاران حوزه سلامت روان و همه سازمان های علمی، اجرایی و حرفه ای است که به نحوی در ارتباط با موضوع سلامت هستند.