چاپ    ارسال به دوست

 

 

تجلیل از یک قرن خدمات پزشکی در بیمارستان حشمتیه سبزوار

همزمان با دهه مبارک فجر همایش یکصدمین سال یکصدمین سال تاسیس بیمارستان حشمتیه سبزوار به عنوان نخستین مرکز درمانی خراسان بزرگ با حضور جامعه پزشکان و مسوولان شهری برگزار شد.

همزمان با دهه مبارک فجر همایش یکصدمین سال یکصدمین سال تاسیس بیمارستان حشمتیه سبزوار به عنوان نخستین مرکز درمانی خراسان بزرگ با حضور جامعه پزشکان و مسوولان شهری برگزار شد.

وبدا سبزوار/ بر اساس اسناد معتبر تاریخی، بیمارستان حشمتیه سبزوار به عنوان دومین مرکز درمانی جدید کشور در سال ۱۲۹۸ هجری شمسی راه اندازی و هم اینک ۱۰۰ سال از قدمت آن می گذرد از این رو همایشی ملی با هدف معرفی این بیمارستان، ظرفیت های درمانی و بهداشتی سبزوار و توسعه گردشگری سلامت، سه شنبه ۱۵ بهمن ماه برگزار شد.

معاون استانداروفرماندار ویژه سبزواردر این همایش اظهار کرد: وجود دومین بیمارستان ایران در سبزوار بیانگر ظرفیت های بالا و هویت اصیل این منطقه است که توانسته اند دومین بیمارستان کشور را آن زمان پس از تهران در این شهر بنا کنند.

ویبا اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی و دولت تدبیر و امید افزود: هم اینک در بیمارستان حشمتیه سبزوار آنژیوگرافی، جراحی قلب باز، استندگذاری، باز توانی قلب، جراحی چشم در سطح فوق تخصصی، عمل پیوند چشم و دندانپزشکی کودکان و بیماران خاص ارائه می شود.

مهندس برادران اضافه کرد: همچنین بخش دندانپزشکی بیماران خاص این بیمارستان در سبزوار از معدود مراکز کشور است که به بیماران خاص و معلولان کم توان ذهنی، جسمی و حرکتی ارائه خدمات می کند.

معاون استانداروفرماندار ویژه سبزوار خاطر نشان کرد: امسال با کسب مجوزهای لازم اجازه پذیرش بیماران خارجی در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حشمتیه سبزوار فراهم شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار هم در این همایش گفت: نخستین بیمارستان ایران، بیمارستان سینای تهران با ۱۳۰ سال قدمت است و بیمارستان حشمتیه سبزوار با ۱۰۰ سال قدمت دومین و بیمارستان امام رضا(ع) مشهد با ۹۸ سال پیشینه در ردیف سوم قرار گرفته است.

وی افزود: در بهمن ماه سال ۱۲۹۸ بیمارستان حشمتیه سبزوار با همت دکتر قاسم غنی از پزشکان طب نوین سبزوار که سوابق مدیریتی و اجرایی داشت و کمک های مردمی و سرمایه گذاری سالار حشمت فرماندار وقت سبزوار در باغی به مساحت ۱۳ هزار متر مربع و با زیر بنای چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع بنا شد.

دکتر علیرضا مسلم اضافه کرد: این بیمارستان در ابتدا ۱۲ تخت در سه بخش چشم، جراحی و عمومی داشت و به پاسداشت فرماندار وقت سبزوار سالار حشمت نام این بیمارستان حشمتیه نام‌گذاری شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار بیان داشت: در گذشته بیمارستانها تحت پوشش شهرداری ها بود از این رو بودجه این بیمارستان از محل درآمد شهرداری و کمک های مردمی، مالیات ذبح گوسفندان و فروش یخدانهای روستای زعفرانیه تامین می شد.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان حشمتیه سبزوار در ابتدای دهه ۸۰ حدود ۱۶۰ تخت فعال داشت ادامه داد: در سال ۸۵ در سفر دولت نهم توسعه این بیمارستان به تصویب هیات دولت رسید و عملیات اجرایی آن تا سال ۹۰ ادامه یافت که با وجود پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی به علت کمبود اعتبار تا پاییز ۹۲ متوقف ماند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار افزود: با آغاز به کار دولت تدبیر و امید یکی از اولویت های دولت یازدهم طرح تحول سلامت بود از این رو بیمارستان حشمتیه در ردیف پروژه های فعال قرار گرفت از این رو بنای جدید این بیمارستان با ۱۹ هزار متر مربع در هشت طبقه و ۲۰۵ تخت فعال و بخش های تخصصص و فوق تخصصی با هزینه ۶۵۰ میلیارد ریال ۱۷ بهمن ۹۴ به دست رییس جمهوری به بهره برداری رسید.

گفتنی است؛تجلیل از پیشکسوتان حوزه سلامت، تقدیراز روسا،مدیران و کارکنان قدیمی بیمارستان،رونمایی از تمبر و سنگ نوشته یادمان یکصدمین سال تاسیس، اجرای برنامه های فرهنگی و هنری، افتتاح نمایشگاه و بازگشائی درب قدیمی از دیگر برنامه های گرامیداشت یکصدمین سال تأسیس بیمارستان حشمتیه بود.

 

 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ١٦ بهمن ١٣٩٨    / شماره خبر:  ١١٤٠١  / تعداد بازدید:  2849

 


نظرات بینندگان
کاربر مهمان
1398/11/24 7:14
0
0
http://www.asrarnameh.com/essays.php?id=23573 در حاشیه آیین بزرگداشت صدمین سالگرد بیمارستان حشمتیه تجربه موفقی که بارها باید تکرار شود
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: