چاپ ارسال به دوست
راهنمای تغذیه در ماه مبارک رمضان
با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان سال 1399 با شیوع بیماری کوید – 19، راهنمای تغذیه در ماه مبارک رمضان جهت پیشگیری از بیماری کرونا ویروس براساس منابع علمی معتبر و منطبق با دستورالعمل های کشوری که توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه برای گرفتن روزه (ازفرایض واجب مسلمانان) تدوین شده است.
روابط عمومی معاونت بهداشتی / با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان سال 1399 با شیوع بیماری کوید – 19، راهنمای تغذیه در ماه مبارک رمضان جهت پیشگیری از بیماری کرونا ویروس براساس منابع علمی معتبر و منطبق با دستورالعمل های کشوری که توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه برای گرفتن روزه (ازفرایض واجب مسلمانان) تدوین شده است.
جهت دانلود راهنمای تغذیه در ماه مبارک رمضان اینجا را کلیک کنید.
تاریخ درج خبر: شنبه ٦ ارديبهشت ١٣٩٩ / شماره خبر: ١١٦٧٤ / تعداد بازدید: 1266