اولین کمیته آموزش و باز آموزی معاونت بهداشتی در تاریخ 16 اردیبهشت سال 1399 با حضور دکتر عبدالله زاده معاون فنی، مهندس عالمی مدیرگروه گسترش و توسعه شبکه، اعضای کمیته آموزش و رابطین آموزشی شبکه های بهداشت و درمان در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزارشد.
دکتر عبدالله زاده گفت: برنامه ریزی آموزشی و بررسی دقیق وضعیت موجود و نتایج، مبتنی بر شواهد می باشد که بر این اساس نتایج نیازسنجی آموزشی دو سطح فردی و سازمانی ضمن انطباق با برنامه (HOP) باید مد نظر قرار گیرد. همچنین استاندارد بودن محتوای آموزشی، تدوین سوالات استاندارد در سه حیطه شناختی، عاطفی و روانی حرکتی( مهارتی) و گروه هدف آموزش در کمیته علمی آموزش می بایست مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه مهندس عالمی مدیر گروه گسترش و توسعه شبکه با تاکید ویژه بر اینکه مهارت آموزی کارکنان به منظور ارتقاء کیفیت سطح خدمات و کاهش نارضایتی گیرندگان خدمت می باشدگفت: آزادسازی نیرو علاوه بر تحمیل هزینه مالی بر مجموعه و به تبع آن عدم حضور پرسنل در محیط کار، ایجاد خلل در ارائه خدمات و کاهش حجم خدمات را منجر شود، لذا بایستی حتی الاامکان دوره ها غیرحضوری باشد مگر در مواردی که مباحث جدید و نیاز به یادگیری مهارت خاصی باشد.
وی افزود: گروه گسترش شبکه مسئولیت تضمین حسن اجرای آموزش را برعهده داشته و مرکز آموزش و بازآموزی کارکنان نظام سلامت بایستی با هماهنگی واحدهای فنی مکلف به مدیریت و اجرای دوره های آموزشی براساس دستورالعمل آموزش کارکنان باشند.
ناصح نژاد کارشناس آموزش و بازآموزی گروه گسترش و توسعه معاونت بهداشتی ضمن توضیحات در مورد دستورالعمل آموزشی رعایت سقف ساعت آموزشی گفت: واحدهای ستادی می بایست هماهنگی بیشتری با مرکز آموزش و بازآموزی کارکنان نظام سلامت داشته باشند تا دوره های آموزشی کاربردی تری برنامه ریزی و اجرا شود.