دسترسی سریع
جمعه ٠٩ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، معاونت بهداشتی، بازرسان بهداشت محیط، کرونا ویروس

 

پلمپ 272 امکنه ازابتدای طرح فاصله گذاری در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: ازابتدای طرح فاصله گذاری به خاطر بیماری کرونا ویروس در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار 272 امکنه پلمپ و یا غیرفعال شده اند.

 

روابط عمومی معاونت بهداشت / دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: ازابتدای طرح فاصله گذاری به خاطر بیماری کرونا ویروس در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار 272 امکنه پلمپ و یا غیرفعال شده اند.

وی افزود: از ابتدای مشاهده اولین موارد کرونا در کشور و تشدید نظارت های بهداشتی در سطح کشور، بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم سبزوار نیز جهت کنترل همه گیری بیماری کرونا ویروس در سطح شهرستان های تحت پوشش دانشگاه تا  اول اسفند ماه سال 1399، تعداد 23 هزار و 282 مورد نظارت بر فعالیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به عمل آورده اند.

رئیس مرکز بهداشت سبزوار ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی در این مدت تعداد 6 هزار و 416 مورد بازرسی از اماکن عمومی صورت گرفته است که در 272 مورد از این بازرسی ها مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمپ و یا غیرفعال شده اند.

دکتر نوده با اشاره به وجود 6 هزار و 646 واحد صنفی مرتبط با موادغذایی در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه گفت: واحد سلامت محیط معاونت بهداشتی سبزوار، با پیگیری وتلاش همکاران تعداد 26584 مورد یعنی 4 بازدید از هر واحد مشمول برنامه نظارتی(فروشگاه های عرضه مواد غذایی ) انجام شده است

معاون بهداشتی دانشگاه در ادامه گفت : در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار تعداد 16 هزار و 766 مورد مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، اماکن عمومی و کارگاه های صنفی تحت پوشش گروه سلامت محیط  وجود دارد که با همکاری و تلاش واحد بهداشت محیط و حرفه ای در سطح معاونت  15هزار و 485 مورد از اماکن یعنی 92 درصد کل در سامانه سلامت ثبت نام شده اند که در همین راستا 158  مورد از مراکز و اماکن به مراجع قضایی معرفی و بیش از 5170 کیلو گرم مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد کشف، معدوم و از گردونه مصرف خارج گردیده است

رئیس مرکز بهداشت در پایان به شهروندان توصیه کرد: در هنگام خرید مواد غذایی به مشخصات بهداشتی، تاریخ تولید و تاریخ انقضای درج شده بر روی کالا دقت داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مواد غذایی، مراتب را با شماره گیری سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

 

 

تاریخ درج خبر: يکشنبه ٨ تير ١٣٩٩    / شماره خبر:  ١١٩٢٣  / تعداد بازدید:  894

 


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: