وزیر بهداشت از برگزاری کنکور در زمان مقرر و تشدید نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در برگزاری کنکور خبر داد.
به گزارش وبدا، دکتر سعید نمکی در حاشیه نشست مشترک با اعضای کمیسیون آموزش و بهداشت مجلس و مسئولان وزارت علوم، اظهار داشت: دیروز و امروز جلسات مستمر و چند ساعته ای را با نمایندگان مجلس داشتیم. روسای کمیسیون های بهداشت و آموزش مجلس و وزیر علوم و همکاران وی در این جلسات حضور داشتند. بزرگترین دغدغه همه ما حفظ سلامت همه ملت ایران است و همانگونه که هر سالخورده ای از این سرزمین را پدر و مادر خودمان می دانیم، هر فرزند این سرزمین را فرزند خودمان می دانیم.
دکتر نمکی گفت: در جلسه چندین ساعته امروز، بحث های مختلفی در خصوص جنبه های برگزاری کنکور مطرح شد و برای اینکه داوطلبان و خانواده های آنها از بلاتکلیفی بیرون بیایند، موارد مورد جمع بندی، وفاق و همدلی دولت و مجلس قرار گرفت.
وی افزود: حاصل این نشست ها و گفتگوهای دیروز و امروز این شد که کمیته ای با حضور روسای کمیسیون های بهداشت، آموزش، اجتماعی و فرهنگی مجلس و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کنار همکاران ما در وزارت بهداشت و علوم و سازمان سنجش تشکیل شود و یکبار دیگر، پروتکل های بهداشتی برگزاری کنکور را مرور کنند و سخت گیرانه تر از کنکور دکترا، مورد توجه قرار دهند و با سخت گیری بیشتر در سه مرحله مهم یعنی رفت و آمد داوطلبان به حوزه های امتحانی، داخل حوزه ها و هنگام خروج و بازگشت به منزل را با پروتکل های سخت گیرانه دنبال کنیم.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: قرار شد در مناطق مختلف کشور، پروتکل های بهداشتی برگزاری کنکور سراسری متفاوت باشد.
وی افزود: در اینجلسه دکتر شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از شرایط متفاوت اقلیمی در استانهایی مانند سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان و سایر مناطق گرمسیر کشور صحبت کرد و قطعا در چنین وضعیتی با اقلیم و آب و هوای متفاوت، باید فاصله ها و موارد را متفاوت ببینیم.
دکتر نمکی افزود: مقرر شد حدود 20 درصد از ظرفیت سالن یا محل برگزاری آزمون به منظور رعایت فاصله گذاری مورد استفاده قرار گیرد و فاصله صندلی ها از یکدیگر، حداقل دو متر باشد و ماسک و پک بهداشتی برای هر داوطلبی که این موارد را داشته یا نداشته باشد، تهیه شود چون ممکن است ماسک دچار مشکل شود که مجبور به تعویض ماسک باشند.
وی تاکید کرد: مقرر شد که ناظرین کنکور سراسری با همکاری مجلس، سازمان بسیج و سازمان های مردم نهاد و دیگر دستگاه هایی که تا امروز برای مدیریت کرونا در کشور به ما کمک کرده اند، تقویت شود و نظارت بسیار قوی داشته باشیم.
دکتر نمکی تصریح کرد: مقرر شد که با توانمندی و قدرت کنکور سراسری در تاریخ مقرر یعنی 31 مرداد برگزار شود که هم داوطلبان و خانواده های آنها از اضطراب بیرون بیایند و هم اینکه تکلیف برگزار کنندگان کنکور روشن و مشخص شود اما این تضمین را خواهیم داد که با رعایت مردم و همراهی عزیزان، نظارت های ما بر اجرای پروتکل های بهداشتی، به قدری قوی باشد که حتی یکی از داوطلبان نیز دچار مشکل و بیماری نشود.
وی گفت: در مورد برگزاری کنکور در سالهای آینده هم تعدادی از نمایندگان مجلس درصدد هستند که با همراهی و همگامی دولت اقدام کنند و اگر قرار شد که برای حذف کنکور در سالهای آتی تصمیمات منطقی اخذ شود، در فرصت مناسب به آن بپردازند. امیدواریم همانگونه که توانستیم کارهای بزرگی را در جمهوری اسلامی به ثمر برسانیم و مدیریت کنیم، کنکور را با جدیت، همت، دلسوزی، وفاق و همدلی دولت و مجلس دنبال کنیم.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: مقرر شد جلسات کمیته مشترک بین وزارتخانه های علوم و بهداشت و نمایندگان مجلس، مستمر و روزانه باشد و امور را پایش کنیم و تا آخرین لحظه در برگزاری کنکور باشکوه و با کمترین عارضه همه به همدیگر کمک کنیم./