دسترسی سریع
جمعه ٠٩ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

نرم افزار ماسک ، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، معاونت بهداشتی

 

اجرای پایلوت خدمات رهگیری هوشمند نرم افزار ماسک در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه گفت: در نرم افزار ماسک می‌توانید نقشه ابتلا به کرونا در کشور، شهر و محل زندگی‌تان را ببینید و از مناطق آلوده دوری کنید. همچنین می‌توانید با پاسخ منظم به سوالات اپلیکیشن احتمال ابتلایتان به کرونا را بسنجید و اگر بدون این‌که بدانید با مبتلایان کرونا در تماس بوده‌اید مطلع شوید، تا بتوانید احتیاط بیشتری برای مبتلا نکردن دیگران انجام دهید. وی افزود: این خدمات برای عموم مردم فراهم می باشد.

روابط عمومی معاونت بهداشتی / دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه گفت: در نرم افزار ماسک می‌توانید نقشه ابتلا به کرونا در کشور، شهر و محل زندگی‌تان را ببینید و از مناطق آلوده دوری کنید. همچنین می‌توانید با پاسخ منظم به سوالات اپلیکیشن احتمال ابتلایتان به کرونا را بسنجید و اگر بدون این‌که بدانید با مبتلایان کرونا در تماس بوده‌اید مطلع شوید، تا بتوانید احتیاط بیشتری برای مبتلا نکردن دیگران انجام دهید. وی افزود: این خدمات برای عموم مردم فراهم می باشد.

رئیس مرکز بهداشت سبزوار ادامه داد: خدمات تخصصی ماسک به دو شاخه تقسیم می شود:

1- چک کردن کد ملی افراد از نظر ابتلاء یا عدم ابتلاء به بیماری کرونا (داشتن آزمایش PCR مثبت در 14 روز گذشته)

2- ثبت خدمات تیم های رهگیری، مراقبت در منزل و نظارتی که در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی جهت کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا فعالیت می کنند.

در قسمت اول برای دو نفر در تمامی مراکز تجمعی، ناوگان حمل نقل عمومی، فروشگاه های بزرگ، ادارات و .... از سوی معاونت های بهداشتی دانشگاه ها کاربری و سطح دسترسی تعریف می شود که این افراد می تواننند با بررسی کد ملی مراجعین و مشتریان خود را بررسی نموده و درصورتیکه نرم افزار گزینه قرنطینه را نمایش دهد فرد حق ورود به آن مکان را ندارد و بایستی به دلیل بیمار بودن فعلا در قرنطینه خانگی باشد( این فرد در 14 روز گذشته آزمایش PCR مثبت داشته است و می تواند بیماری را به دیگران منتقل نماید.)

وی افزود: در قسمت دوم که در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار بصورت پایلوت کشوری در حال انجام می باشد، در نرم افزار ماسک قابلیت‌هایی برای کادر بهداشت فعال شده است که تیم‌های رهگیری نظارت و مراقبت در منزل که در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی فعال می‌باشند قابلیت بررسی افراد مشکوک و ورود داده ها و اطلاعات آنها را در نرم‌افزار ماسک دارند، بدین شکل که هر تیم اطلاعات مربوط به فعالیت های خود را به صورت آنلاین و در تلفن همراه خود وارد می‌کند و این اطلاعات قرار است در سامانه سیب لینک و ثبت شود.

دکتر نوده گفت: چالش های اجرای طرح در حین اجرای پایلوت شناسایی و پس از مرتفع ساختن، این برنامه در کل کشور اجرایی خواهد شد.

 

تاریخ درج خبر: دوشنبه ٢٢ دی ١٣٩٩    / شماره خبر:  ١٢٥٩٩  / تعداد بازدید:  644

 


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: