مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت: ازابتدای سال جاری تاکنون جاری،3هزارو700آزمایش شیمیایی و میکروبی توسط این آزمایشگاه انجام گرفته است.
وبدا سبزوار/ مریم صاحب الزمانی با اشاره به کنترل بهداشت و سلامت مواد غذایی،آشامیدنی،بهداشتی و مواد اولیه مصرفی در کلیه مراحل تولید و عرضه نمونه های داخلی،وارداتی و صادراتی در گفتگو با وبدا اظهارکرد: دراین راستا در این مدت بیش از 880 نمونه مواد غذایی و بهداشتی از سطح تولید وتوزیع جهت انجام آزمایشات شیمیایی و میکروبی به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو ارسال شده است.
وی افزود: تعداد3هزارو700 آزمایش شیمیایی و میکروبی بر روی نمونه های ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از ابتدای سال جاری تاکنون انجام شده است.
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی با اشاره به کنترل میزان آهن آردهای خبازی غنی شده،اضافه کرد:آزمایشگاه کنترل مواد غذایی با روش آزمون اندازه گیری بلانکیت در نان با آزمایش روی 235 نمونه، نان را از نظر جوش شیرین،نمک و بلانکیت مورد ارزیابی قرار داده است.
صاحب الزمانی در ادامه با اشاره به ارزیابی اداره کل آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و داروبیان داشت: آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه در بین 71 آزمایشگاه شرکت کننده در اندازه گیری نگهدارنده سوربات پتاسیم نمره A را کسب نموده است.
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارتصریح کرد: نظارت و بازدید از آزمایشگاه های تولیدکننده مواد اولیه و فرآورده های غذایی، آشامیدنی و بهداشتی،آموزش مسئولین فنی کارخانجات تابعه دانشگاه،مشارکت و همکاری با آزمایشگاه کنترل غذا و دارو وزارت بهداشت در اجرای طرحهای ایمنی مواد غذایی ، شرکت در نمونه های مهارت آزمایی و مقایسه ای بین آزمایشگاهی و کنترل محلولهای ضدعفونی در زمان شیوع کرونا از دیگر اقدامات در این مدت به شمار می رود.
گفتنی است؛آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به عنوان آزمایشگاه مرجع با کادری مجرب و با تجهیزات به روز در راستای کنترل سلامت و بهداشت مواد غذایی و بهداشتی در غرب خراسان رضوی مشغول به فعالیت می باشد.